ANNONS

Okej, nu får ni hjälpa till att tycka

/

Ikväll ska jag på gala-bal. Plaza Kvinna fyller 25 år och det är baluns på Café Opera. Jag är inte hundra bekväm i sådana sammanhang men jag kommer ha världens trevligaste sällskap i form av Linus Lina och Bella.

Nåväl. Dresscode är långklänning. Jag tänker inte gå all in med nån balvariant utan jag hittade en modell jag gillade men har nu svårt att bestämma färg. 

IMG_9104
Vinröd … 
IMG_9181
Eller svart? Problemet är dom där JÄVLA bopparna. Dom förstör precis allt jag tar på mig och dom s k a bli mindre men jag råkade vara tvungen att fixa mina tänder så dom får vänta ett tag till.

Jag ska dra iväg till Bromma Blocks och leta efter en behå som trycker in dom så med lite tur kan jag se någorlunda mindre ut.

Nog om tuttar. Vilken klänning ska jag ta?

IMG_9156
IMG_9130
Maskfärgen funkar till båda klänningarna så det är inte problemet. 
IMG_9197
IMG_9196
Sen tänkte jag göra en annan sak. För många år sedan fick jag världens fiffigaste grej av en bloggläsare. En blingmaskin. Man trär igenom ett sånt här band med stenar och så ”stämplar” man dit dom en och en, hur man vill. Alltså, man behöver inte ha hela raden.

Funderar på att plutta dit ett gäng swarowskis så att jag inte ser fööör torr och trist ut.

Bra eller anus?

(Klänningen hittar du HÄR.)

35
65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00