Hoppsansa

Sitter i väntrummet hos bästa tandläkaren och i stolen intill sitter en galet snygg man. Det är nästan så att det susar till lite i Fiffi …

…. tills jag noterar att han har knallblått nagellack.

Ursäkta mig men den här kärringen är alldeles för gammalmodig för såna nymodigheter.

…. sen får det blåsa till hur mycket det vill söderöver…

 1. Maja S skriver:

  Bara en tanke..
  Hade vi accepterat samma kommentar om en kvinna?
  Ooooo det susar/rycker lite i kuken

  1. Fast vet du Maja, nu var det de facto så att det var en komplimang till att han var galet snygg och just d ä r f ö r kvinnor så sällan uttrycker det som jag gjort, så gjorde jag det. Och jag är så svintrött på det här PK-skiten som folk håller på med på nätet, för att sedan själva ha andra åsikter än de låtsas om utåt. Vad är problemet: jag såg en snygg man, men tyckte inte att hans nagellack tilltalade mig… shot me for that.

   1. Eli skriver:

    Fast du sexualiserar en annan man genom hur du beskriver. Att du inte ens kan inse vad du gjort fel utan använder kommentaren ”Shot me for that”. Hela det här inlägget var smaklöst.

  1. B skriver:

   Tycker det är förlösande att en kvinna kan skriva så om en man. Det var ju en skön komplimang!

 2. Hanna skriver:

  Jag tycker det är fullkomligt orimligt att du tycker det är ok att smygfota någon och lägga upp på din offentliga blogg. På en vårdinrättning dessutom, har du inga gränser?! Vad ger dig rätten att fota någon utan deras medgivande? Inte direkt så att de bara syns i bakgrunden på en bild på gatan, du hänger ju ut honom specifikt och han är lätt att känna igen för någon som känner honom. Ursäkta språket men är du helt dum i huvudet?!

  1. Nej. Jag ursäktar inte ditt språk över huvud taget, och bryr mig inte ett skvatt om din åsikt. Eftersom jag fick reda på vem det var strax efter att jag tog fotot så vet jag också att det inte rör personen i ryggen vad jag skrev. Hur jag vet? For me to know och for you to never find out! Och du, kan du inte hålla dig från personliga påhopp så behöver du inte kommentera.

   1. Hanna skriver:

    Frågade du personen om det var ok? Nej, du antar bara att det är ok men du vet inte. Din bortförklaring är genomskinlig.

    Och du är så upptagen med dig själv och du saknar till och med förmåga att inse att det du gör är fel. Jag hoppas verkligen att du någon dag själv drabbas av något liknande så att du kanske vaknar upp.

    Anser att ditt svar bekräftar att du nog är lite dum i huvudet trots allt och att du uppenbarligen bryr dig om min åsikt, annars hade du ju aldrig släppt fram kommentaren…

    1. Men vet du, jag släppte förbi ditt peronangrepp för att tala om för dig att man inte beter sig så. Du har för övrigt ingen jävla aning om vad som hände så jag önskar dig en fantastisk dag istället!

   1. Jenny skriver:

    Jag håller helt med Hanna här! Skulle du Mona tycka att det var OK att bli smygfotad och uthängd? Dessutom är ditt försök till att maskera ansiktet på mannen under all kritik.

    1. Sorry, men har absolut inget emot det. Tough shit …

 3. Sarah skriver:

  Vår 5-åriga dotter älskar att måla pappans naglar
  Vilken tur att det gör att andra kvinnor håller sig borta 🙄

  1. Hahahahaha, men glöm inte att det finns dom som v e r k l i g e n går loss på dessa män!

 4. Biggan skriver:

  Nähä. Nu osar det gammelmodigheter här. Nu brinner det i min peruk. Det spelar väl ingen roll om en snygg karl har nagellack eller inte. Det finns massor av snygga karlar med nagellack. Ola Salo. Richard Söderberg för att nämna några. I hårdrockssvängen så har de ju det allihop nästan. Kanske mest svart då. Men ändå. Och här hemma så målas det naglar när det gås på match. Typ varannan nagel i hemklubbens färger. Nä fy bubblan. Här håller jag inte med alls. Men smaken är som baken. Delad

  1. Näpp. Och näpp. De är inga män för mig. Jag är torr och tråkig!

   1. Liz skriver:

    Du är varken torr, tråkig eller ensam om att tycka att nagellack är för kvinnor.

    Så trött på genusvansinnet och alla kränkta & sekundärkränkta som ska diktera vad man får och inte får tycka är snyggt. To each their own.

 5. Camilla skriver:

  Sambon blev ordinerad nackellack för sin nagelsvamp, nu kör han iofs bara genomskinligt men ändå.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..