Urbanista – med en tvist!

Hörni, jag köpte ju hörlurar till mig och maken för ett par veckor sen och det kunde man ju inte göra i smyg direkt. Det tog 0,8 sekunder innan döttrarna var på mig om att de också kunde tänka sig nya lurar.

Igår kom dom. Ett par vanliga och ett par så kallade in ear. Bra julklappar så här en månad före julafton men nu har dom upp till 50% på allt så det är till att passa på.

Men, jag måste berätta. I min källare så har jag mitt webblager och mitt kontor. 

IMG_8702
För övrigt ett väldigt rörigt skrivbord, jag vet. 
IMG_8700
För dryg ett år sedan köpte jag en liten fiffig radio. Problemet är bara att väggarna är så tjocka att det bara sprakar efter ett tag och det gör mig helt tokig. Jag sitter ofta där nere och tycker det är nice att ha nåt att lyssna på. Är inte särskilt musikintresserad så det är P1 som gäller på den där radion. Eller ja, det var tanken. 
IMG_8698
När jag gick igenom utbudet hos Urbanista så hittade jag högtalare. Först fattade jag inte eftersom jag inte är så tekniskt bevandrad men när jag insåg att man kan koppla upp sin iPhone mot den blev jag eld och lågor. 
IMG_8699
Nu kan jag sitta där nere och lyssna på poddar, hur jäkla bra som helst! Radion gav jag bort till grannen. Win win liksom.

Eftersom det är Black Friday … som av nån anledning verkar ha blivit Black Week, så har Urbanista en tävling där man kan i sitt köp har chansen att vinna en av produkterna gratis. Alltså, om man nu ändå handlar, så använder man koden MONABF och med en jäkla tur så vinner man. Den 3 december plockar Urbanista ut en vinnare och kontaktar denne!

Hur som så har de upp till 50% rabatt på hela sortimentet den här veckan och du hittar det HÄR. Handlar ni lurar så köp brusreducerande!

 1. Beka skriver:

  Hej!
  Hur vet man om man vunnit? Såg ingenting om tävlingen på deras hemsida, inte ens om jag klickar i lite grejer till varukorgen och kommer till betalningssidan…

   1. Beka skriver:

    OK tack, då förstår jag 😀

 2. Malin skriver:

  Det blev en julklapp till maken – new york i svart. Han har in-ears som irriterar örat. Bra reklam!

 3. Lina skriver:

  Alltså förlåt men hur har du missat att det finns högtalare en kan koppla upp mot mobilen 😂😂😂😂😂😂😂

  1. För att jag är världens mest otekniska och ointresserade idiot! Nu fattar jag vad det är talibanen alltid tar med sig in badrummet.😂😂

   1. Lina skriver:

    Älskar det! Du gjorde min morgon 😂😂😂😂

 4. Jag är jättenöjd med mina Urbanista Paris (40 % rabatt med VIP Black Friday). Sitter jättebra, gör inte ont i örat, bra ljud och stänger faktiskt ute andra ljud – trots att de inte är aktivt brusreducerande. Jag kan ha tv-n på samtidigt som jag lyssnar på musik i lurarna och ljudet från tv-n hörs inte.

  1. Glömde lägga upp bilden på det jag beställde. Dottern är galet nöjd med sina Paris!

 5. Jag köpte min Boose högtalare, en blå uppladdningsbar, vattentät fyrkant, för fem år sedan och har lyssnat på både poddar, musik och böcker i båten, stugan och hemma. Superbra att ta med ut i växthuset när man pular lite där på sommaren eller när man sitter på altan och inte vill ha på stereon (Jag vet, gammal benämning) inne i huset. ”Bosse” som hen kallas är också med utomlands ibland. Perfekt när man vill ha lite feeling på hotellet. Ljudet är superbra och den är välanvänd. Båda mina barn har fått egna och de används flitigt i deras hem. Är på gång att beställa en röd också, är rädd att min ”Bosse” slutar funka. Svårt att vara utan den.

  1. Har också Bosse. I sovrummet när jag kollar på film. Mina gamla gick sönder så jag köpte nya förra året..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..