ANNONS

Urbanista – med en tvist!

/

Hörni, jag köpte ju hörlurar till mig och maken för ett par veckor sen och det kunde man ju inte göra i smyg direkt. Det tog 0,8 sekunder innan döttrarna var på mig om att de också kunde tänka sig nya lurar.

Igår kom dom. Ett par vanliga och ett par så kallade in ear. Bra julklappar så här en månad före julafton men nu har dom upp till 50% på allt så det är till att passa på.

Men, jag måste berätta. I min källare så har jag mitt webblager och mitt kontor. 

IMG_8702
För övrigt ett väldigt rörigt skrivbord, jag vet. 
IMG_8700
För dryg ett år sedan köpte jag en liten fiffig radio. Problemet är bara att väggarna är så tjocka att det bara sprakar efter ett tag och det gör mig helt tokig. Jag sitter ofta där nere och tycker det är nice att ha nåt att lyssna på. Är inte särskilt musikintresserad så det är P1 som gäller på den där radion. Eller ja, det var tanken. 
IMG_8698
När jag gick igenom utbudet hos Urbanista så hittade jag högtalare. Först fattade jag inte eftersom jag inte är så tekniskt bevandrad men när jag insåg att man kan koppla upp sin iPhone mot den blev jag eld och lågor. 
IMG_8699
Nu kan jag sitta där nere och lyssna på poddar, hur jäkla bra som helst! Radion gav jag bort till grannen. Win win liksom.

Eftersom det är Black Friday … som av nån anledning verkar ha blivit Black Week, så har Urbanista en tävling där man kan i sitt köp har chansen att vinna en av produkterna gratis. Alltså, om man nu ändå handlar, så använder man koden MONABF och med en jäkla tur så vinner man. Den 3 december plockar Urbanista ut en vinnare och kontaktar denne!

Hur som så har de upp till 50% rabatt på hela sortimentet den här veckan och du hittar det HÄR. Handlar ni lurar så köp brusreducerande!

11
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00