När man är gladast i världen

Ni vet ju att jag är en sucker för Calou’s skor och har turen att ha duon bakom, Carina & Mats, som bästa kompisar. Har femtioelva par skor från dom eftersom de är galet sköna.

IMG_3442
Carina är designern och man kan säga att hon inte är liiiika into bling som jag. Har tjatat på henne i flera år om att hon måste göra blingskor.
img_3663
Efter väldigt många om och men lyckades jag få henne att producera dom här. Jag älskar dom. Men, jag var inte nöjd. Jag ville ha fler blingskor. 
Skärmavbild 2019-11-23 kl. 19.13.07

Min favoritmodell är den här: ”Molly”. Har den i ett gäng färger och de är som gympaskor. Gummisula. Kvalitetsskinn. Handgjorda. Håller i hundra år. 

Skärmavbild 2019-11-23 kl. 18.50.03

Den enda jag saknar i min lilla samling är dessa leoprint. Sjukt snygga. 

Skärmavbild 2019-11-23 kl. 18.49.32

 

Det här är årets modell som säljer galet bra, men jag håller mig till mina Mollys jag.

Nu kom jag av mig. 

img_3660
I vintras var jag inne på deras kontor/showroom när jag fick syn på färgprover på Carinas skrivbord. Bland shitloads av vanliga matta färger hittade jag ett gäng blingprover.
img_3658
När jag såg den här orangea så gick jag upp i brygga. Jag bönade och bad Carina att hon skulle ta fram ett gäng i nästa säsong med detta skinn. Helst i fler färger ”men absolut orange”. Hon såg inte jätteroad ut. Det gick några månader och hon tog fram en sandal med just denna orangea. Dock funkade inte den på min fot och allt föll i glömska.

För nån månad sen kom jag på att jag skulle fråga henne om hon inte kunde göra ett par Molly-boots bara till mig i det här skinnet. Inte massproducera för butiker. Only for me så slutar jag att tjata hål i huvudet på henne .. forever. Kanske, hehe! Hon skulle kolla med tillverkarna i Portugal och återkomma. Tiden gick och i förra veckan kom maken hem från jobbet. Hade fått skjuts av Carina och Mats. I handen hade han ett paket. 

Img 8400.jpg
Ujujuj, de snyggaste bootsen e v e r.
IMG_8438
Snacka om att jag blev glad!  Jag har ju några old timers här inne som avskyr min skosmak men ni andra vettiga själar: håll med med om att de är fina!

Calou kommer ha rea hela helgen, då utan rabattkod men med koden black20 får man 20% rabatt på alla skor (ej på Outlet och Sample sale) med start 20.00 ikväll och i morgon. En tjuvstart alltså. 

Unknown
… och just precis idag och i morgon får man 20% extra på dessa sköningar. Samma sula som på alla andra: gummi. Skinnet är superkvalitet.

Med  koden black20 så får man alltså 20% rabatt på alla skor  (gäller ej Outlet och Sample Sale) och det startar som sagt 20.00 tonight.

HÄR finns deras sortiment!

 1. Tessan skriver:

  Fantastiska skor! Älskar allt som sticker ut. Svincoola helt enkelt
  Hade jag inte bränt min sko-budget för året hade de i kamouflage lätt hamnat i min skogarderob eftersom de du har inte går att beställa.

  En fråga om ditt frans-serum… om du orkar svara 🙂
  Kör den svarta X-lash men du hade ju ytterligare saker förutom själva serumet, varför ? Tänker om de ger än mer kärlek till förlorade fransar som haft lösa på sig för länge (tog bort efter 3 år)…. nöjd med serumet men om det finns annat som gör dom ännu finare är ju det kanon!

  1. Alltså, jag kör vita X-pro Lash på ena och på det andra använder jag Combinal. Till den får man ett sorts serum som man ska ha ovanpå fransarna och på ögonbrynen. Men, om nån vecka så ska mina förlängningar på igen!

 2. Laila skriver:

  Nu har jag beställt ett par Molly. Svarta vart det. Det är oxå snyggt.

  1. Åh, jag hade ett par såna men de blev stulna i ett väntrum!😡

 3. Susanne skriver:

  Vet du om skorna är stora i storleken?
  Deras skor finns bara till storlek 41 jag har 42 🙁

  1. Japp det vet jag: GALET sköna och det är därför mitt skoförråd består av 80% Calou! Trist att det inte finns större storlekar…

 4. Doris skriver:

  JAG ÄLSKAR SKORNA!!!!!!!! 😍

  1. Bra där, men så har i ju samma smak också, hahaha!

   1. Doris skriver:

    Asså Mona, vi borde ju flytt ihop! 😂

 5. Anna skriver:

  Bland de vidrigaste skor jag sett , men smaken är som baken !😂ofattbart att de kan sälja ? Men kul för dom ..

  1. Det roliga är att jag alltid får frågor var jag har köpt mina skor…=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..