ANNONS

När man är gladast i världen

/

Ni vet ju att jag är en sucker för Calou’s skor och har turen att ha duon bakom, Carina & Mats, som bästa kompisar. Har femtioelva par skor från dom eftersom de är galet sköna.

IMG_3442
Carina är designern och man kan säga att hon inte är liiiika into bling som jag. Har tjatat på henne i flera år om att hon måste göra blingskor.
img_3663
Efter väldigt många om och men lyckades jag få henne att producera dom här. Jag älskar dom. Men, jag var inte nöjd. Jag ville ha fler blingskor. 
Skärmavbild 2019-11-23 kl. 19.13.07

Min favoritmodell är den här: ”Molly”. Har den i ett gäng färger och de är som gympaskor. Gummisula. Kvalitetsskinn. Handgjorda. Håller i hundra år. 

Skärmavbild 2019-11-23 kl. 18.50.03

Den enda jag saknar i min lilla samling är dessa leoprint. Sjukt snygga. 

Skärmavbild 2019-11-23 kl. 18.49.32

Det här är årets modell som säljer galet bra, men jag håller mig till mina Mollys jag.

Nu kom jag av mig. 

img_3660
I vintras var jag inne på deras kontor/showroom när jag fick syn på färgprover på Carinas skrivbord. Bland shitloads av vanliga matta färger hittade jag ett gäng blingprover.
img_3658
När jag såg den här orangea så gick jag upp i brygga. Jag bönade och bad Carina att hon skulle ta fram ett gäng i nästa säsong med detta skinn. Helst i fler färger ”men absolut orange”. Hon såg inte jätteroad ut. Det gick några månader och hon tog fram en sandal med just denna orangea. Dock funkade inte den på min fot och allt föll i glömska.

För nån månad sen kom jag på att jag skulle fråga henne om hon inte kunde göra ett par Molly-boots bara till mig i det här skinnet. Inte massproducera för butiker. Only for me så slutar jag att tjata hål i huvudet på henne .. forever. Kanske, hehe! Hon skulle kolla med tillverkarna i Portugal och återkomma. Tiden gick och i förra veckan kom maken hem från jobbet. Hade fått skjuts av Carina och Mats. I handen hade han ett paket. 

Img 8400.jpg
Ujujuj, de snyggaste bootsen e v e r.
IMG_8438
Snacka om att jag blev glad!  Jag har ju några old timers här inne som avskyr min skosmak men ni andra vettiga själar: håll med med om att de är fina!

Calou kommer ha rea hela helgen, då utan rabattkod men med koden black20 får man 20% rabatt på alla skor (ej på Outlet och Sample sale) med start 20.00 ikväll och i morgon. En tjuvstart alltså. 

Unknown
… och just precis idag och i morgon får man 20% extra på dessa sköningar. Samma sula som på alla andra: gummi. Skinnet är superkvalitet.

Med  koden black20 så får man alltså 20% rabatt på alla skor  (gäller ej Outlet och Sample Sale) och det startar som sagt 20.00 tonight.

HÄR finns deras sortiment!

35
54

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00