ANNONS

Hej vardag i Stockholm

/

Som ni vet så tävlingsdansar talibanen och då krävs det naturligtvis att man tränar … och därmed gör det på en dansskola. I vårt fall Kindahls Dansskola, som ligger i Vällingby …. i västra Stockholm. Dit kommer man med tunnelbana.

Igår gick en av dansföräldrarna ut med det här i vår FB-grupp:

Vill bara kort informera om en allvarlig incident vid t-bana Johannelund i eftermiddag eftersom många av dansskolans elever rör sig där. Vid 17-tiden när Josefin var på väg till träningen, på väg ner från tunnelbanans tillfälliga trappor blev hon fasthållen av tre delvis maskerade killar i åldern 15-20 år. Lyckligtvis kunde hon slita sig loss o springa till dansskolan. Det var folk i rörelse omkring men ingen ingrep. Hon blev såklart chockad o berättade först hemma på kvällen vad som hänt. Händelsen är polisanmäld.

Det är alltså så här vi ska ha det? Kan SL höja säkerheten kanske? Kan fler poliser utbildas och hålla sig runt omkring kanske?

VAD ska vi göra åt det här? Det är ju inte direkt så att man vågar gå emellan nu för tiden … även om jag tror att jag personligen inte skulle ha vett nog att hålla mig ifrån en sån händelse rent fysiskt.

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00