ANNONS

Den sista idioten är aldrig född

/

Skärmavbild 2019-11-23 kl. 16.44.17
Den här kommentaren fick jag i veckan och ibland undrar jag hur människor är funtade. Tänkte först ignorera det men väljer ändå att svara.

  1. Tro det eller ej men jag är allt annat än kändiskåt. Har aldrig gillat att stå i rampljuset över huvud taget och av kanske ett par hundra så kallade Röda Mattan-event så kanske jag har synts på 4-5 stycken under loppet av 13 år. Ångrar för övrigt d j u p t att jag slutade att vara anonym i min blogg. 
    Skärmavbild 2019-11-23 kl. 16.49.17
    Kan säga att livet var f-n så mycket enklare och bättre med den här headern!
  2. Jag har en kompis som råkar vara känd av många. Hon har en hel drös med vidriga människor som på riktigt vill henne illa. Det finns en gräns för hur mycket en människa orkar med och den gränsen nådde hon för en tid sedan. Även om jag är värdelös på teknik så är jag ett geni i jämförelse med henne så när hon ödmjukt frågar mig om jag kan hjälpa henne med att ta bort kommentarer med personliga och riktigt vidriga kommentarer, så sa jag ja utan att tveka. Man hjälper sina vänner, punkt slut.
  3. Jag har enväldigt bestämt att ALLA kommentarer som handlar om Magdalena som person, alltså om hur vidrig hon är som mamma, hur äcklig hon ser ut, att det är hennes fel att hennes ena son dog etc etc, inte godkänns. Jag försöker dessutom vara så snabb att hon inte ens ska hinna se dessa kommentarer, vilket betyder att jag ofta är inne hos henne flera gånger om dagen.
  4. Liksom inne hos mig här så måste alla nytillkomna läsares kommentarer godkännas för första gången. Efter det kan man kommentera hej vilt men är det så att man kommer med en vidrig kommentar, då går jag in och spärrar. Har svårt att förstå hur jag kan bli kritiserad för det. Skulle vilja ha dom här pappskallarna öga mot öga och se om de är lika tuffa då.
  5. Min blogg går galet bra tacksåmycket. Så pass att jag utan problem kan leva på den sedan några år. Däremot är jag otroligt snabb och effektiv när jag jobbar med mitt andra yrke: packa ordrar och besvara kundmail. Har med åren jobbat upp ett tempo och rutiner som gör att jag kan komprimera en 8-timmars arbetsdag på några få timmar. Men så är jag också gammal som gatan med många års erfarenhet av galet stressiga arbeten.
  6. När jag har mycket att göra så är jag inne hos Magdalena två gånger om dagen, morgon och kväll. Märker jag att hon har skrivit något som eventuellt kan reta upp folk, så försöker jag gå in oftare. Då och då påminner jag hennes läsare om att när man använder vissa emojis, så hamnar kommentaren per automatik i spamkorgen. Inget jag kan styra över men jag har sett att folk tror att dom inte har blivit godkända av mig. Stämmer således inte utan jag går alltid in och plockar upp kommentarer och godkänner den. Men, ibland kan det ta en hel dag innan jag är inne där och meckar.

Så ja kära B. Om jag är en tönt för att jag väljer att hjälpa en nära vän … så får jag väl vara det då. Uppenbarligen retar det alltid någon. Kan bara hoppas att du själv är en bra vän som ställer upp när det behövs.

16
164

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00