ANNONS

När man startar en helg på bästa sätt

/

För ett par år sedan var jag i London med Daisy Beauty Magazine. På den resan träffade jag ett par unga killar; Amir och Marcel.

IMG_8456
Det visade sig att de var stora youtubers. Marcel, till vänster, var då 17 år, Amir 27 år. Båda två är fantastiska människor. Sedan dess har jag stött på dom i olika sammanhang här hemma. Främst Marcel då Amir  numer är lite tillbakadragen.

Det finns ett stort företag som heter Depend. Ni alla känner till det: de är galet stora inom nagellack. Ni vet: de små perfekta flaskorna som aldrig hinner torka ut. Marcel är svinduktig på make up och han fick möjligheten att hänga med till Depends fabrik i södra Sverige. De gör inte bara nagellack utan är även stora inom lösfransar. Det råkar även vara Marcels specialområde. Besöket slutade helt otippat med att Marcel fick designa sina egna fransar. Hela proceduren har tagit nästan två år och igår höll Depend och Marcel en stor fest på en restaurang här i Stockholm för den officiella lanseringen.

Jag är femtiofyra år och det kan ju tyckas märkligt att vi skulle ha något gemensamt han och jag. Jag är till och med äldre än hans mamma. Men, vi har det. Jag blir så otroligt imponerad av honom. Han är gay, sminkar sig mer än de flesta och för ett par år sedan så blev han och Amir brutalt nedslagna i Stockholms tunnelbana. Just för att de var två sminkade gaykillar. Marcel  är en fantastisk kille. Otroligt snäll och grymt smart. Att han bjuder in en gammal kärring till hans releasefest, som skulle komma att bestå av 98% youtubers/Instagrammare under 25 år tycker jag hedrar honom. Nu råkade vi vara en handfull till som passerat 25-strecket …

IMG_8437
… för kvällen började på Daisy Beautys redaktion med bubbel. 
IMG_8446
Man kan ju säga att man knappast behöver ha sminkat sig innan man kommer dit för där finns ALLT.
IMG_8447
DB jobbar ju med skönhet varför alla leverantörer i branschen skickar dom deras produkter för utvärdering. 
IMG_8445
Kicki vet att jag är galen i läppstift så jag fick världens snyggaste glitterläppstift .(Diadem, örhängen och skalbaggering från IOAKU, silverringar från SilverbyMadeleine)
IMG_8438
Givetvis hade jag på mig mina nya fina skinnboots från Calou!
IMG_8451 2
Ett par timmar senare gick vi rakt över gatan till restaurangen där festen skulle hållas. 
IMG_8215 2
I entrén möttes vi av Marcel …
IMG_8454
… som var synligt lycklig och delade ut sina designade fransar till oss. 
IMG_8455
IMG_8470
De som ville fick prova dom och Linnea a k a Arga Tanten, var inte sen att tacka ja!
IMG_8464
Linnea är 70 år och så jäkla snygg!
IMG_8462
IMG_8500
Innan middagen serverades så fick vi in jättegoda förrätter. 
IMG_8495
Kicki hade förstås som vanligt gått all in med det senaste när det kommer till håraccessoarer!
IMG_8482
Jag satt vid Daisy Beauty-bordet. Här är Carro och Linnea. Carro är DBs säljare. Ett stjärnskott.
IMG_8498
Jag och Veronika. Hon är frilansande skönhetsjournalist och skriver mycket för DB. Sjukt duktig. 
IMG_8537
Kan ju säga att vi utan tvekan hade det roligaste bordet.
IMG_8512
Så kul att flera kom förbi för att skratta lite. Här är Mimmi. 
IMG_8493
Bea satt vid vårt bord också. Hon är Depends PR-ansvarige och har jobbat för dom i snart 20 år! Jag kom i kontakt med henne inför en av mina första resor med Optiker Utan Gränser. Mailade henne på vinst och förlust och tiggde nagellack till barnen i Guatemala … tror jag det var. De fick följa med sina mammor, som skulle få glasögon, och köerna var långa för dom. Då delade jag ut bokmärken, ballonger och nagellack. Det var extra kul eftersom dessa barn aldrig någonsin kommit i kontakt med nagellack! Depend har sponsrat mig fler gånger på dessa resor och jag är dom för evigt tacksam. 
IMG_8501
Fick för övrigt lite svårt att andas när jag såg dom här. Ujuj, tänk om man vore 30 år yngre, hehe!
IMG_8519
Som sagt, det var många unga youtubers/instagrammare där. Jag lade upp lite grand på mitt instagram under kvällen och fick ett sms från talibanen, som inte riktigt hade fattat vad jag skulle nånstans.  ”Mamma, ALLA är ju där, du skulle inte kunna tänka dig att ta lite bilder?!” Skitsur, haha! Jag glömmer alltid att dessa människor är otroligt stora hos ungdomar. 
IMG_8491
Jag sa till Marcel att det hade varit kul om hans mamma kommit eftersom hon skulle ha blivit så himla stolt över vad han har åstadkommit men hon var tvungen att vara hemma och passa Marcels hund. 
IMG_8558
Vi hade som sagt sjukt kul men jag satte i halsen när jag såg det här instagraminlägget från Kicki. Nog för att jag inte skäms för min ålder men what the fuck: jag är femtioFYRA och inte en sekund äldre tacksåmycket! 
IMG_8458
marcel
Älskar för övrigt den här bilden. Ung kille, gay, smink. Och han är stolt som få.

Och det ska han verkligen vara. You go bäbisen!

12
96

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00