När man har världsbästa kompisar

Jag har ju förmånen …. lyckan … whatever … att få umgås med riktiga beautynördar. De lär mig massor. Jag är bara en vanlig svenne-banan så jag är så himla tacksam över att jag fått möjlighet att ingå en smula i den här smink- och hudvårdsbubblan. 

download-1

Under en lång tid har jag från femtioelva håll hört talas om en primer/serum (som man har under foundation för att sminket ska sitta länge samtidigt som det är vårdande) och som ska vara Guds gåva till alla som gillar make up. Hourglass från USA. Man kan även ha den på kluvna toppar och frissigt hår. Den har tidigare inte funnits att köpa i Sverige. Kicki pratade om den igår och berättade att hon alltid köper den i London. Billigare där.

Det slog mig då att Madame Toftby är där precis nu. Hon är helt crazy i julen så hon är där och shoppar upp hela London. 

Skärmavbild 2019-11-23 kl. 10.42.51
Drog iväg ett sms till henne blixtsnabbt och det ska bli mycket intressant att prova den. Återkommer med recension och om nån av er använder den så berätta!

Johanna ska för övrigt gör en juldukning i TV4 och jag ska hjälpa henne med alla grejer. Hon är svinduktig på allt som har med dekoration, dukning, matlagning att göra så det ska bli jättekul.

 1. Anne skriver:

  Då kommer min fråga: Är den dryg. Prowder kommer ju räcka en evighet och då blir det hu som inte dyrt.

  1. Ingen aning. Kommer dock märka det snart and will let you know!

 2. Maria skriver:

  Hourglass är väl från USA? Det är iaf billigare att köpa där. Köpte alltid foundation där förr, när det inte fanns att köpa i Sverige.

  1. Haha, du har helt rätt, trodde jag hade skrivit ”Californien” som är ursprunget.. så fråga mig inte var koreanskt kom ifrån!

 3. Elenor skriver:

  Den ÄR helbra och Skincity kan jag verkligen rekommendera👍

   1. Karin skriver:

    Återkom gärna med priset i London med tanke på hur svag kronan är. Jag har bara hittat den för 59 pund vilket är 731 kronor jämfört med Skincitys 728 kr. Sällan det är så mkt billigare. Snarare att det finns saker där som inte går att köpa i Sverige.

     1. Karin skriver:

      Toppen, och var hon köpt. Jag ska strax åka dit.

    1. Maja skriver:

     Aha, men ändå om man nu inte åker dit.

     När jag var där i oktober hittade jag den för samma pris som hemma, men jag letade inte heller. Då var jag mer ute efter några saker som inte finns här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..