ANNONS

När man har världsbästa kompisar

/

Jag har ju förmånen …. lyckan … whatever … att få umgås med riktiga beautynördar. De lär mig massor. Jag är bara en vanlig svenne-banan så jag är så himla tacksam över att jag fått möjlighet att ingå en smula i den här smink- och hudvårdsbubblan. 

download-1

Under en lång tid har jag från femtioelva håll hört talas om en primer/serum (som man har under foundation för att sminket ska sitta länge samtidigt som det är vårdande) och som ska vara Guds gåva till alla som gillar make up. Hourglass från USA. Man kan även ha den på kluvna toppar och frissigt hår. Den har tidigare inte funnits att köpa i Sverige. Kicki pratade om den igår och berättade att hon alltid köper den i London. Billigare där.

Det slog mig då att Madame Toftby är där precis nu. Hon är helt crazy i julen så hon är där och shoppar upp hela London. 

Skärmavbild 2019-11-23 kl. 10.42.51
Drog iväg ett sms till henne blixtsnabbt och det ska bli mycket intressant att prova den. Återkommer med recension och om nån av er använder den så berätta!

Johanna ska för övrigt gör en juldukning i TV4 och jag ska hjälpa henne med alla grejer. Hon är svinduktig på allt som har med dekoration, dukning, matlagning att göra så det ska bli jättekul.

15
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00