ANNONS

Ikväll kl 22.00 på SVT 1

/

IMG_6422
Ikväll kan ni få se min advokat David Massi. Han ska vara med och debattera angående Cissi Wallin.

Jag är ju en jefel på att döma människor efter utseendet, tyvärr, och hade det inte varit för att jag fick David på rekommendation, så hade jag aldrig i livet vågat anlita honom. Han ser ut som om att är … ähum … lite maffiosoaktig. Han har en grej med att han VÄGRAR le på foton. Det är inte för inte som maffiaintrycket blir påtagligt, haha!

Vi klickade direkt och han är galet skön … och vi hörs i stort sett varje dag. Just för han är lika störd som jag. 

IMG_4984
Men, det är ju hans privata sida. Den professionella sidan är motsatsen. Slipad som attan. Skicklig som få. Jag tjatar jämt om att han inte ska ha skägg just för att han ser ut som han bor permanent på Kumla-fängelset.

Han ringde igår och frågade mig om jag tyckte att han skulle vara med i debatten och jag frågade om han var felvaggad. ”Klart som fan att du ska, ÅK!”

Som sagt, kolla ikväll, eller se det på SvtPlay när det passar. Ni kommer fatta varför jag älskar honom.

6
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00