Idag blir det rättegång hela dagen

Hinner inte blogga idag eftersom jag kommer sitta i Stockholms tingsrätt hela dagen för att stötta den här bönan.

Frågan handlar om det hela varit/är försvarligt eller inte.

Svaret är ja alla dagar i veckan.

  1. anni skriver:

    jag är ingen fan av cicci för mycket hon gjort är fel . Tror inte virtanen är oskyldig utan känner den herrn och vet hur han varit förr. Har själv varit utsatt för sexuellt våld så vet hur man känner sig som offer och hur det är när man får sitt fall till rättegång / hovrätt etc och det är hemskt.

  2. Maria skriver:

    Heja Cissi. Hon har gjort så mycket för mee too .

  3. B skriver:

    Du måste vara den mest kändiskåta bloggaren som finns. Varför svarar du på kommentarer hos Maggan och varför är det du som bestämmer vilka som får godkännas?! Går din blogg så dåligt att du måste häng där hela dagarna?Tönt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..