ANNONS

Nu ska vi prata bra grejer

/

Hörni, hur många av er använder hörlurar?

Skärmavbild 2019-11-12 kl. 11.20.27
Jag gör det men jag har ett jätteproblem. Kan inte använda den här typen av ploppar. De ramlar ur öronen. Galet irriterande. Galet surt eftersom dessa är supersnygga!

Jag måste använda antingen stora lurar eller så kallade in ears. Stor lurar går bort eftersom det är svårt att sova med dom, hehe! Sen har jag ett annat lyxproblem: jag vill ha brusreducerande hörlurar. Alltså såna som tar bort ”överskottsljud”. Det är en fantastisk känsla att bara höra det som kommer ur lurarna och inget störande runtomkring.

Problemet är att ska man ha bra lurar så kostar det en slant. Jag använder hörlurar varje kväll eftersom jag avslutar mina dagar med att kolla på serier på min iPad i sängen. Till den har jag ett par Bose-hörlurar. Svinbra men så sjukt jäkla dyra. De ligger alltid på nattduksbordet.

Jag behövde ett nytt par för vardagsanvändande men kände att jag inte hade lust att lägga 3-4.000 kr igen på ett par, men samtidigt ville jag ha bra kvalitet. Googlade och hittade ett märke jag kände igen: Urbanista. Läste lite recensioner och fastnade direkt.

Men. Jag lever även med ett annat klart störande problem. Maken jobbar extremt mycket och när han ska slappna av och rensa hjärnan så spelar han på mobilen. Nåt pang-pang-spel som låter så mycket att hela huset hoppar. Jag blir fullständigt galen när han sätter igång. ”HERRGUD, KAN DU SÄNKA JAG HÖR FAN INTE TEVEN!” … är en vanlig mening här hemma. Varje dag. I synnerhet när han och talibanen spelar med varandra, med varsin mobiltelefon, mot fienden. GISSA om jag blev glad när jag såg att Urbanista hade ett par hörlurar med bluetooth!

IMG_7279
I veckan kom dom. 
IMG_7749
Maken vägrar att vara med på bild och jag ville visa er hur snygga de är, så han fick fota mig med dom istället. 
IMG_7756
Maken blev dock lyrisk över ljudkvaliteten. (Man är väl smart, han fick dom i Fars Dag-present, hehe! )
IMG_7753
Själv är jag sjukt nöjd med dessa. Kostar mer än hälften mindre än mina andra men det är ingen större skillnad på ljudkvaliteten. 
IMG_7755
Som sagt, mycket bra pris till den kvaliteten och jag gillar att man har en ”ring” runt halsen och kan låta lurarna hänga löst när man inte använder dom. Använder dom varenda dag!

Lätt att jag gör reklam för dom. Bra julklapp till den som funderar på nya. Det är en djungel där ute med hörlurar men jag älskar att det dessutom är ett svenskt märke.

HÄR hittar ni utbudet. Här skulle jag lägga in en vanlig affiliatelänk men efter kontakt med dom så kan jag erbjuda mina läsare 15%! Yeay!

HÄR hittar ni Urbanistas utbud och glöm inte att skriva MONA15 när ni checkar ut, annars missar ni rabatten! Tala gärna om för mig vilka ni beställde och vad ni tycker sen!

13
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00