Party

I annonssamarbete med Ellos

Okej, tiden går galet fort nu och det börjar närma sig julbord, jul och nyår. Tänker därför komma med lite tips på snygga kläder.

Jag älskar Ellos. ÄLSKAR! När jag var tjock så var det ett av få företag som jag kunde handla ifrån och nu när jag är så kallat normalviktig så finns det ännu mer att välja emellan. I synnerhet sedan de blivit duktiga på att ta in andra varumärken! 

Ibiza
Jag har varit sugen på en jumpsuit hur länge som helst men helt ärligt inte vågat. Är det någon av er som ser ut som jag i kroppen och som har en sån? Berätta i så fall. Kan ju tyckas vara lätt att beställa och returnera men jag tänker en smula på miljön. Den här jumpsuiten ser galet skön ut och jag är supersugen på att köpa den. HÄR finns den. 
Dee
Däremot beställde jag dessa …. (HÄR) …
Nessa
… och dessa. Älskar båda! HÄR hittar du dom.
Dawn
Tyckte att den här passade bra till, HÄR!
IMG_7454
Toppen är jätteskön på och jag gillar att den är fodrad med ett tunt tyg, vilket gör att den inte är stickig. Hade tänkt ha den till fest men upptäckte att den funkar lika bra till ett par vardagsjeans!
Eva
Vill man vara lite mer diskret upptill, om man har byxor som sticker ut, tycker jag att den här är kalasfin! Den finns i fler färger, HÄR 
Lottie
Gillar den här också. 
b-4
… kalassnygg bakifrån.
b-3
Finns även i rött och du hittar dom HÄR. 
b-1
I love knytblusar!
b
Skitsnygg!
Melody
… nästan ännu snyggare i blått. Gillar när man kan ”snygga” till jeansen på det här sättet. Du hittar blusarna HÄR. (Finns även i mörkrött.)
Khloe
Den här outfiten är himla snygg men jag kan tänka mig att ha blusen till ett par jeans, why not liksom. Likväl som till fest! HÄR hittar du den.

Mer festkläder hittar du HÄR!

Med min kod får du 30% rabatt på dyraste varan inkl varumärken och möbler. Gäller ej kampanjpriser. Koden är giltig t.o.m 30/11 och gäller på ordinarie priser.
Koden är: 403461

 1. Maja S skriver:

  Byxdress fan så snyggt.
  Men såååå opraktiskt

 2. Maria skriver:

  Jag gillar ellos. Snygga kläder och bra priser. Trevlig helg.

 3. Anna skriver:

  Ang Lohilo.. din bästis MG kränger piller som riktar sig direkt till barn ? Ingen vidare skillnad på det kan jag tycka ?

   1. Karin skriver:

    Förut hade hon iaf ngt pulver för barn för 300 pix.

    1. Ah, okej, men det där är ju samma saker som apoteken säljer. Alltså samma innehåll som i deras tabletter fast i pulverform. Vet att apoteken har e x t r e m a krav på alla produkter som säljs via deras kanaler så det kan ju knappast vara något hokus pokus tänker jag…

 4. Sorry Ellos, men jag har tappat förtroendet för dem och de har tappat mig som kund. Tycker du kunde ha samarbete med Zalando istället 😉

 5. Norpan skriver:

  Med din midja skulle jag inte tveka en sekund att beställa jumpsuiten, den måste ju sitta as kalas på dig👌.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..