När man kliver ur ”boxen”

Jag har äntligen börjat få lite lagom långa naglar och har alltid tyckt att blått nagellack på andra är så fint men att jag nog är lite för gammal för att ha det.

I morse klev jag ur bekvämlighetsboxen och bad nagelbönan om glitterblått.

Mvh

Skitmodig kärrinh femtio plus

 1. Sarah skriver:

  Skitsnyggt!

 2. Rebecca skriver:

  Mona, jag har en kompis som nyligen fått rosacea. Jag tror att reserol hade kunnat vara nåt för henne men hon är inte så lättövertalad. Vet du om det finns några ”bildbevis” på att det funkar mot rosacea? Har googlat och letat på Instagram men kan inte hitta något…

  1. Du, jag ska maila företaget och fråga, samt fråga de jag känner i branschen, som känner till Reserol. En fråga, kolla med henne om hon har testat Iduns produkter. De är godkända av Astma- och Allergiförbundet. Just för att de är för människor med extremt känslig hy. Sen ska du be henne gå med i en FB-grupp som heter Friends of Daisy Beauty. Där finns galet mycket kunnigt folk!

  1. Fick svar nu: ”…Den enda koppling jag kan se är den möjliga anti inflammatoriska egenskapen hos Resveratrol. Men som vi brukar säga, vi lovar inget.”

 3. Snyggt på dig . Fräckt och fartigt .I like .

 4. Malin skriver:

  Snyggt! Älskar färg på naglarna! Går varje månad och gör gelnaglar. Glitter och grejor – kan inte motstå 😄

 5. Susanne skriver:

  Inget fel att att gå lite wild då och då.
  Känns det inte 100 så tar du bara en annan färg nästa gång 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..