ANNONS

Lohilo – bluff eller sanning?

/

När jag skulle preppa för kollageninlägget som jag lade ut förra helgen, så hittade jag lite intressant info på en hemsida som tillhör ett företag som heter Lohilo. Några killar som driver ett glassföretag har startat upp ett bolag (alternativt fått sverigedistributionen … det framgår inte) där man koncentrerar sig på just energidricka och lite annat. Eftersom de ska vara lite hippa och internationella så är givetvis hemsidan på engelska.

Jag blir lite fundersam kring påstående de gör.

Men, först lite om deras kollagendryck. Det var nämligen så jag hamnade på sidan. Skulle skriva helgens inlägg om en riktig kollagendryck när jag råkade på Lohilo. Där har man blandat kollagen med koffein …  och då drar jag åt mig öronen direkt. Varför blanda något som ska ha en positiv påverkan på kroppen med koffein? Bara en stilla reflektion. 

IMG_7644
Samma kväll hamnade den här sponsrade reklamen i mitt Instagramflöde. Jag blev nyfiken och klickade på länken … och fick en brinning när jag läste deras löften om vad som händer om man tuggar deras tuggummin.
Skärmavbild 2019-11-09 kl. 16.42.29
De påstår på fullt allvar att dessa ”funktionella” tuggummin bidrar till en välbefinnande, skönhet och fitness.

???

Skärmavbild 2019-11-09 kl. 16.41.35

Okej, då kan vi läsa att Sweet Mint kommer förbättra resultatet när du bygger muskler på gymmet.

Bubble Mint är minsann deras första sanna skönhetsprodukt. Boostar håret, naglarna och du får en ”fab body” både på utsida och insida!

Melon Mint ska du tugga på om du vill gå ner i vikt eftersom du reducerar ditt sockersug. ”Det här tuggummit är minsann gjort för dig.”

Den med colasmak ska du tugga på om du vill behålla din kroppsbalans genom de mest basala vitaminerna kroppen behöver  … och det toppas av koffein.

Ehh. Vad f-n är det för skit?!

INGENSTANS kan man läsa om det exakta innehållet! Jag undrar om man på riktigt får komma med såna här påståenden, någon som vet?

En annan sak som gör mig så in i helvitti förbannad är att de ofta använder sig av en yngre målgrupp för att sprida reklam.

IMG_7663 2
IMG_7665 2
Två tjejer som åtminstone inte ser äldre ut än 12. I bästa fall. 
IMG_7662
IMG_7664
… och naturligtvis blir man sjukt mer sugen när man blandar in lite tits and ass … Bröstbruden kunde väl åtminstone ha städat lite. Jag ser bara skräp på golvet och en rörig bänk.

Funderade starkt på att fota min plattröv, med mina übersexiga sloggi-aktiga trosor från Ullared … tillsammans med en burk sockerfri RedBull. Undrar om det skulle bli försäljningsrekord.

Ähum. Mest troligt inte.

44
101

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00