ANNONS

När man blir lite glad i hjärtat

/

IMG_7676
Igår var jag, Calou-Carina och Cissi från Lets Face it och tittade/lyssnade på Mia Törnblom. Det var fullsatt med över 700 personer!
IMG_7678
Carina och Cissi har aldrig träffats förut och jag kan säga att de klarade sig rätt bra utan mitt sällskap!
IMG_7681
… men det är ju kul när ens vänner tycker att ens vänner är trevliga! Kolla vad coolt förresten: mina glas har s k blåljusfilter. Man ser inte det för blotta ögat men det är ett filter som är bra för oss som sitter framför en dator hela dagarna. Av någon anledning så syns en del av filtret på bilden här. 
IMG_7674
Tillbaka till Mia. Hon har föreläst i över 20 år och jobbar mycket med ledarskapsutbildning och teamutveckling, men även på individuell nivå. (HÄR) Jag lärde känna Mia och hennes man för flera år sedan, genom Magdalena, och för några år sedan var Mia till stort stöd i en stor kris, även fast hon kanske just där och då inte visste det själv.

Av olika anledningar har vi inte setts på väldigt, väldigt länge och när jag i mitt instagramflöde, eller om det var på Facebook, såg reklam om hennes föreläsning så kände jag ett plötsligt behov av att gå. 

IMG_7675
Jag skrattade lite när jag såg klockan hon hade på scenen. Kärringen börjar nog se lite dåligt på äldre da’r för den var lika stor som ett bildäck!
IMG_7689
Så kom hon då. Och levererade. SOM hon levererade.
IMG_7725
IMG_7736
IMG_7730
I 23 år har Mia varje kväll skrivit ned dessa fyra saker som en reflektion av dagen som passerat. Jag försökte mig på det där ett tag men det gick åt skogen. 
IMG_7745
Jag hade kunnat suttit med hörlurar på och bara blivit glad av hennes kroppsspråk och mimik. Har glömt vilken fantastisk komiker hon är … mitt i budskapen …
IMG_7746
Fifan vad vad jag fick en klump i magen av saknad. Hon är så jäkla briljant.

Hörni, jag vet att Mia ska till Umeå den 20 november. Gå och lyssna på henne. (HÄR finns biljetter.) Jag och Carina bestämde oss för att skicka våra makar nästa gång. Kan vara bra för ens respektive att få sig en och en annan tankeställare!

Ska försöka hålla koll på vårens schema och lägga upp var hon turnerar nånstans så att jag kan påminna er.

8
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00