Did you know

… att ett barn ler 400 gånger på en dag.

Gissa hur många gånger vi vuxna ler?

IMG_7539
20 gånger.

Amen alltså, är vi så sopiga på det?!

 1. Marlene skriver:

  Va? Bara 20 ggr?Det stämmer inte på mig iallafall,,, jobbar på lunchrestaurang och ler till ca 400 matgäster varje dag plus alla mina underbara arbetskompisar, så då är det minst 100 gånger till och när jag kommer hem till mina tjejer och framförallt min fyrbenta tjej,, Inte konstigt att man har ont i käkarna på kvällarna då ,,, 😉

 2. Jag jobbar ju med barn. Jag är en tönt, en barnslig filur med nån sorts hyperaktiv diagnos. Och jag ÄLSKAR att le, att skratta trots fula tänder osv… för skratt och humor är bättre än motsatsen.

  Jag kramar, tar på , smeker så ofta jag bara kan för det är den jag är, det JAG behöver i sociala sammanhang. Jag är snart 40 och känner mig inte en dag över 25.

  Folk glömmer hur viktigt närhet/beröring är för människan. Hur stor del det har i vårdandet av själen.

  Jag blev opererad som 13 åring och vaknade upp på intensiven , intuberad. Mitt första minne är att jag ligger förlamad och enbart kan röra tårna, så jag rör dom. Då kommer en vårdare fram till mig tar mig på kinden och den beröringen minns jag ännu. En lugnande smekning på kinden.

  1. Vilken fantastisk kommentar … och jag håller med dig!

 3. Ann skriver:

  Snygga byxor 👍🏼🌟, på en snygg kvinna😍!! Var hittar man dem?

 4. Cecilia skriver:

  Du har så vansinnigt vackert leende så du borde lätt kunna komma upp i de där 400 gångerna 😊

 5. Malin skriver:

  Du är ✨ på bilden. Man får ca 80% av kramar/ömhet upp till man är 10-12år sedan är det ca 20% som skall fördelas på resten av ens liv 💔

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..