ANNONS

När man måste smälta det lite

/

Igår var jag på en heldagskonferens om barnsexhandel anordnad av företaget NetClean. Enkelt förklarat så jobbar de med att spåra övergrepp mot barn på nätet. De har startat en organisation som heter Brighthood och en gång om året bjuder de in till en internationell konferens, världens största inom det här segmentet, med talare från bl a Interpol och amerikanska Missing & Exploited Children.

IMG_7403
Nya läsare undrar säkert varför jag stundtals skriver så mycket om pedofiler men det ligger mig … inte varmt om hjärtat, snarare jefligt kallt. I våras dömdes jag för grovt förtal av min exman eftersom jag här i bloggen har delat vår gemensamma dotters historia om hennes pappas våldtäkter. (Läs mer under fliken ”Åtalet & Rättegången” här ovan.) Vi har överklagat domen till Hovrätten men har ännu inte fått något nytt rättegångsdatum.

Hur som. Det är andra året jag deltar i den här konferensen och jag är oerhört tacksam för att jag får det. De flesta som kommer är människor inom polisen, kommuner, organisationer, psykiatrin och andra som kommer i kontakt med det här genom sitt yrke.

Och så jag. Ödmjukheten inför det liksom.

”Problemet” med att delta i en sån här konferens är att det river upp en massa skit och jag måste därför vänta tills i morgon innan jag delger er en sammanfattning. 

IMG_7411
Jag behöver även läsa igenom NetCleans årsrapport, som inte är nån munter läsning direkt. 
IMG_7409
IMG_7410
Man blir inte direkt hoppfull kan jag meddela.

5
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00