ANNONS

Min älskade Frans-Linda

/

I augusti fick Stockholms bästa frans-böna sin bebis och då var det tack hej för min över tre år långa fransförlängning. Jag bestämde mig för att testa serum, vilket jag har kört med nu i två månader. Ska skriva ett separat inlägg om det.

Varje morgon svär jag när jag sminkar mig. Saknar mina hittepåfransar så det gör ont i själen. Ser så galet trött ut utan dom.

Nyss höll jag på att tappa datorn i golvet när jag fick ett mail. 

Skärmavbild 2019-11-07 kl. 18.32.13
Jag kan garantera att jag var först av alla hennes kunder att boka in mig!
Skärmavbild 2019-11-07 kl. 18.34.02
Eftersom hon har lägenhet i Spanien så gissar jag att hon drar tillbaka dit efter nyår så jag bokade in två tider i december.

Skärmavbild 2019-11-07 kl. 18.33.08
Blev så jäkla lycklig att jag råkade boka in två nya uppsättningar istället för en ny plus en påfyllnad.

Sweet Lord, plötsligt blev jag på galet gott humör! Vet att jag har flera läsare som går hos Linda och när jag har roffat åt mig mina tider så kan jag gladeligen berätta att hon är tillbaka! HÄR kan ni boka!

8
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00