Min älskade Frans-Linda

I augusti fick Stockholms bästa frans-böna sin bebis och då var det tack hej för min över tre år långa fransförlängning. Jag bestämde mig för att testa serum, vilket jag har kört med nu i två månader. Ska skriva ett separat inlägg om det.

Varje morgon svär jag när jag sminkar mig. Saknar mina hittepåfransar så det gör ont i själen. Ser så galet trött ut utan dom.

Nyss höll jag på att tappa datorn i golvet när jag fick ett mail. 

Skärmavbild 2019-11-07 kl. 18.32.13
Jag kan garantera att jag var först av alla hennes kunder att boka in mig!
Skärmavbild 2019-11-07 kl. 18.34.02
Eftersom hon har lägenhet i Spanien så gissar jag att hon drar tillbaka dit efter nyår så jag bokade in två tider i december.

Skärmavbild 2019-11-07 kl. 18.33.08
Blev så jäkla lycklig att jag råkade boka in två nya uppsättningar istället för en ny plus en påfyllnad.

Sweet Lord, plötsligt blev jag på galet gott humör! Vet att jag har flera läsare som går hos Linda och när jag har roffat åt mig mina tider så kan jag gladeligen berätta att hon är tillbaka! HÄR kan ni boka!

 1. Anna skriver:

  O jäklar vilken skillnad i pris .. i småstaden kostar det hälften ..

 2. Sandra skriver:

  Jag har en fundering som INTE alls är illa menat på något vis men jag har en bekant som jobbar som volontär i Afrika. Hon mötte en likasinnad man från usa och tillsammans gör dom underverk för utsatta kvinnor i Afrika.
  Dom lägger alla sina pengar samt att dom samlar in väldigt mycket pengar från andra personer till detta projekt.
  Det är beundransvärt tycker jag.
  Det du gör för vid din sida är också beundransvärt och därför undrar jag hur du tänker när du gör alla dina behandlingar och allt du köper hem. Får du dåligt samvete när du kanske kunnat göra en fransbehandling o december och skänkt den andra tusenlappen till en hemlös istället?
  Själv swisha jag pengar till olika saker och insamlingar till sånt som berör mig men jag hade kunnat göra mycket mer men det blir inte av när jag inte har ett tydligt mål med vart jag vill skänka och det inte är något jag brinner helt för.
  Hoppas du tar min fråga ”rätt”
  Ha en fin dag.

  1. Klart jag tar din fråga rätt och svaret är enkelt. Jag har aldrig dåligt samvete eftersom jag gör både och. Om jag inte t ex gjorde reklam för Ellos här inne så skulle jag inte kunna tjäna pengar som jag kan skänka som månadsgivare till olika organisationer. Sen funkar jag så som person: för att jag ska palla all skit så måste jag må bra och det gör jag genom att t ex ta hand om mitt fejs.

 3. Cecilia skriver:

  Haha läste det som Frans-Linda som förnamnet Frans 😂 tänkte att wow det var ett ovanligt namn…

 4. Mons, vilken behandling ska man boka som nybörjare? Fransar alltså.

  1. Om det är hos Linda så börja med: ”Ny Fransförlängning med styckfransar (silke) utan färgning.
   90 min 1.200,00 kr”.

   Jag kör volym, men började med dom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..