Pedofiler …

Skärmavbild 2019-11-05 kl. 20.13.23

Skärmavbild 2019-11-05 kl. 20.16.12

Tänk att dom finns precis överallt i samhället. INGENSTANS kan man vara säker till 100%.

Jag har ju en personlig erfarenhet av att en pedofil inte nödvändigtvis är lågbegåvad. Men, något är ju fel i skallen på dom när dom på fullt allvar inte tycker att dom gör något fel.

Skärmavbild 2019-11-05 kl. 20.16.54

Nämen OJ, värken gjorde att han blev en pedofil alltså? I don’t think so.

Skärmavbild 2019-11-05 kl. 20.17.08
Sen undrar jag vad det här är frågan om. ”…eftersom det passerat lång tid från första förhört till förhandlingar ….” så får alltså det här äcklet en ”viss strafflindring”.

På riktigt. HUR ska vi bära oss åt för att komma till botten med det här problemet? VAD ska till för att politikerna ska förstå att det inte räcker men nån jävla ”viss strafflindring”? Fler psykologer och psykoterapeuter behöver utbildas.

Ni vet vad PTSD är va? Posttraumatisk Stressyndrom. Innan jag fick mitt hårda uppvaknande trodde jag att det bara vara människor som upplevt krig som kunde få en sån diagnos. Så är det inte.

Men. Visste ni att den svenska psykvården anser att krigserfarenheter och sexuella övergrepp ska behandlas på samma sätt? Att det inte anses vara nån skillnad. Att det är samma slags trauma och därmed ska det behandlas på likvärdigt sätt.

Få pedofiler är som sagt lågbegåvade men uppenbarligen är de som bestämmer inom vår psykvård det. 

Skärmavbild 2019-11-05 kl. 20.38.13
Idag är jag inbjuden på en heldagskonferens anordnad av NetClean/Brighthood. Internationella föredragshållare ska prata om hur vi på olika nivåer kan bekämpa sexuella övergrepp.

Det här med sömntabletter. Thank you Lord.

 1. Jag känner (till) den här prästen. Inte att jag haft nån personlig kontakt med honom, men sta´n är inte större än att de flesta av oss vet vem han är. Ingen, alltså INGEN, av oss hade kunnat tro nåt sånt om honom. Han, som i alla år varit en präst som barn och ungdomar (även vuxna) haft en tilltro till. En präst som varit ”poppis”, en härlig kille/man som ungdomarna sett upp till.
  Länge sen det uppdagades här i lokala medier, att ”en populär präst misstänks för pedofili”…
  Utan att veta, utan att ta ställning till, TROR jag inte att denna prästen gjort sig skyldig till vad vi kallar pedofili. Ja, han har surfat på såna sidor, han har haft massor av bilder i sin dator, han har gjort allt det vi avskyr! Men att han utsatt barn och ungdomar för sexuella trakasserier är långt ifrån bevisat.
  Innan ni som läser här, går i taket, innan ni ”försvarar” det ni ”vet”, vill jag bara säga att om jag nånsin skulle misstänka en person för pedofili, skulle jag vara den första att göra allt som står i min makt att hindra, att anmäla, att se till att denna person får det straff som ser till att personen aldrig nånsin mer får möjlighet att vistas i barns och ungdomars närhet.
  Jag hatar, jag avskyr alla, som med sitt sätt att vara, är och närmar sig pedofili. Jag bangar inte en sekund att göra mig olycklig, att ta det straffet som ges, om t.ex. mitt barnbarn eller nån i min närhet blir utsatt för dessa jävlar.
  Med detta sagt hoppas jag du Mona och dina läsare förstår att jag tar avstånd från allt vad pedofili är, men att jag samtidigt i detta fallet med prästen ifrågasätter om han är pedofil eller ”bara” vanlig jävla porrsurfare.

  1. Anna skriver:

   Samtidigt, även om han ”bara” tittat på bilder så är det bilder på barn som utnyttjats på något sätt och i förlängningen bidrar han till att fler bilder av den typen produceras för att möta efterfrågan och då fler barn som kränks även om just den prästen aldrig fysiskt rörde något barn.

  1. Carro skriver:

   Modigt av dig att gå in och försvara det du tror på, det ska du ha cred för… Men. När någon tagit in detta sjuka i sin sfär, sitt liv in i sin själ så är det en pedofil oavsett vad du vill kalla det för. Du vet att det finns dömda pedofiler utan att själva rört vid ett barn?
   ALLA pedofiler har en mamma, pappa, vänner osv, listan kan göras lång. Det är många som lämnar många förvånade människor bakom sig. Och helt logiskt. Om du på något vis kan ”känna av” vilka som är pedofiler så skulle det inte finnas några offer för då skulle man hålla sina barn borta från dom. De flesta pedofiler är just de man aldrig kunde tro det om. Just saying..
   Med det sagt så önskar jag alla i tråden en fin kväll!

 2. Nettan skriver:

  Fy fan rent ut sagt! Vad är det för fel på dessa sjuka jävlar? Låt barnen vara ifred! Sluta våldta små barn! Det måste till en speciell barndomstol i Sverige som skyddar våra barn! Ingen jävel verkar skydda barnen idag i vår samhällsapparat. Gång på gång sviker våra politiker, poliser, statsanställda oss. När tar vi lagen i egna händer? När sätter vi ner foten på riktigt? Usch! Blir så ledsen! Stackars våra barn!

 3. ebba skriver:

  Jag tycker socialförvaltningen tar enkelt på pedofili. När en flicka ligger naken i samma säng som sin far,vilken hon träffar var annan vecka,tycker jag det är skumt. Fadern är också alkoholist och bor i ett hus utan vatten avlopp ett hus med hål i taket,trasiga trappor,förspikade fönster med mera. Fadern har under många år inte arbetat men nu är han tvingad till det för han har fastnat hos kronofogden,med underhållsskulder,skatteskulder. Han har två barn till som inte umgås med honom. Socialförvaltningen gör inget,de lade ner ärendet utan undersökning.

 4. Doris skriver:

  Så om jag nu skulle ta livet av en pedofil och det går långt mellan förhör och förhandling så kanske jag bara får 2 månaders fängelse? Ellä? Sjukt…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..