När man kastar en vedklabbe i brasan

Intressant diskussion det här med pedofiler som jag skrev om härom dagen.

Jag är ju hyfsat ”mellanmjölkig” här i bloggen eftersom jag inte vill ha nåt krig bland kommentarerna men nu ska jag vara helt ärlig … och gissar att det kommer bli ett jefla liv:

Jag är 100% emot manlig förskolepersonal. Fattar givetvis att 99% av dom är normala  men det är inte jätteovanligt att pedofiler söker sig till sådana arbetsplatser och aldrig i livet att jag skulle ta den risken, 

IMG_7259
Skjut mig, men jag kommer aldrig att ändra åsikt i den frågan.

 1. Hej! Jag har själv varit utsatt för grova sexuella övergrepp när jag var barn. Men att tro att alla män som jobbar i barnomsorgen blir fel. Det finns många toppenbra manliga förskollärare som gör ett toppenjobb

  1. Japp, det finns det men jag kommer dessvärre aldrig att ändra min åsikt. Kan möjligen sträcka mig till att män inte får byta blöjor på förskola. Otroligt tråkigt att höra om dina övergrepp …

 2. annika skriver:

  Jag förstår dig utifrån din upplevelse men håller inte med dig. Det behövs män inom barnomsorg och skola. Jag har jobbat länge i branschen och vet att bägge könen behövs.
  Pedofiler vet att hålla sig under radarn och befinner sig nog inom alla områden där barn finns. Svårigheten är ju hur vi som jobbar med barn ska kunna ”se” det…

 3. Jessica skriver:

  Med ditt resonemang borde vi nog ha ALLA män inlåsta.

 4. Tyvärr så kan även kvinnor vara pedofiler så går aldrig att veta! Jävligt men sant.

 5. Helen skriver:

  Det är i mina ögon lika idiotiskt att uttala sig så om manliga pedagoger som att tro att alla muslimer är farliga terrorister. Eller att alla äldre över 50 med en årsinkomst på mer än x 1000 kr och boende i ”fin-hood:s” är trångsynta kärringar …

  1. Åh, du har så rätt, jag är mer än lovligt trångsynt och har aldrig förnekat det…dock jobbar jag ständigt med att bli en bättre människa!

   1. Helen skriver:

    Var tvungen att se detta: https://www.youtube.com/watch?v=RHiCJRWbanU

    Så sorgligt att dessa föräldrar för röra sig fritt i samhället! Trodde förtal var olagligt …

    Och så vet jag att du är trångsynt – hänger här ibland ändå 😀

    1. Mm, jag såg det där, sjukt tråkigt men jag kan inte känna på annat sätt. I så fall får inte blöjbyte ingå i arbetsuppgifterna. Har galet svårt att ändra min uppfattning. Varit med om för mycket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..