ANNONS

Första tecknet på att man är till åren

/

Jag gillar inte Facebook men fattar att det är ett nödvändigt ont. Är bara inne där när jag måste. Har dessutom sån tur att teknikerna har fixat det så bra att mina blogg- och instagraminlägg kommer upp där inne automatiskt.

De gånger jag ändå är där så har jag noterat att det kommer massa reklam i flödet.

Skärmavbild 2019-11-03 kl. 18.22.13
Igår hängde jag en stund på Facebook när jag noterade det här hårspännet. Jag letar ständigt och jämt efter annorlunda saker att sälja. Tyckte förvisso att den var ful och inget för min webbshop men blev lite nyfiken. Fattade nämligen inte riktigt hur man skulle spänna fast den i håret.

Klickade på länken och noterade att det var ett par stringtrosor anno 2019.

Hejdå

42
157

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00