Första tecknet på att man är till åren

Jag gillar inte Facebook men fattar att det är ett nödvändigt ont. Är bara inne där när jag måste. Har dessutom sån tur att teknikerna har fixat det så bra att mina blogg- och instagraminlägg kommer upp där inne automatiskt.

De gånger jag ändå är där så har jag noterat att det kommer massa reklam i flödet.

Skärmavbild 2019-11-03 kl. 18.22.13
Igår hängde jag en stund på Facebook när jag noterade det här hårspännet. Jag letar ständigt och jämt efter annorlunda saker att sälja. Tyckte förvisso att den var ful och inget för min webbshop men blev lite nyfiken. Fattade nämligen inte riktigt hur man skulle spänna fast den i håret.

Klickade på länken och noterade att det var ett par stringtrosor anno 2019.

Hejdå

 1. Svårt att se på bilden, men tvungen att kolla noggrant om pärlorna satt fast i överdelen på grisen på nåt sätt. Tänkte först om meningen var att man skulle stoppa in dom i fiffi… inte för att det skulle kännas i den här donnans fiffi, där ska det större don till för att få någon positiv stimulans 😂 Hälsningar #storlekbandyhall #glömtattknipadesista20åren

 2. Jag tittade på rosorna och örhängena bredvid och liksom vred på huvudet och försökte få till rätt storlek i huvudet? Och grenen är liksom lika brett som snörena på sidan? Jag fattar ingenting. Känns som om du måste beställa och bevisa för oss andra att det där är ”nickers”, hahaha!

  1. HAHAHAHAHAHAHHAHA, då tar min man ut skilsmässa!

 3. Jessica skriver:

  Haha ja vi är nog flera som är lite till åren, för jag får inte ihop hur det där kan vara en trosa. Pärlorna? Fy fan, tänk hur man skulle se ut om man lyckades få på sig de där 😱

 4. Ulrika skriver:

  Bästa roligaste läsningen på länge! Vilka underbara kommentarer!
  Kram till alla sköna Monaläsare : )

 5. Anne skriver:

  Hahahaaaaa! 😂Alltså ! Jag trodde det var ett smycke. Ska pärlorna sitta i bak? Men aj! Hälsar hon med rejäla sköna kläder 😁.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..