Lite nya väskor och annat – och bästa tonåringen

Jag har norra Europas jobbigaste tonåring. Man får tjata hål i huvudet på henne för att få henne att göra vissa saker här hemma och hon gör mig fullkomligt galen mellan varven. Men, hon är en stjärna med annat.

Jag har ju en webbshop kopplat till den här bloggen. Den knåpades ihop på en kvart för flera år sen efter att många av er läsare frågade varför jag inte kunde sälja våra produkter direkt till er. Vi är ju i huvudsak grossister/tillverkare och säljer till butiker … som sen säljer till er.

I alla fall. Jag drog igång webbshopen och den har sett ut som f-n men då jag aldrig har riktat mig till andra än er läsare så har jag inte prioriterat den särskilt.

I fredags satt talibanen i soffan med sin laptop. Jag satt som vanligt med min egen i fåtöljen och jobbade. ”Mamma, kan jag få fixa lite med hemsidan?” 

”Ja, bara du inte sabbar nåt” sa jag och fortsatte med det jag höll på med. 

Skärmavbild 2019-11-02 kl. 21.28.24
Ett par timmar senare har hon ändrat utseendet totalt och jag blev överlycklig. Nu ska jag bara in och rensa bland produktsortimentet, sen är den jättefin!
IMG_7233
I veckan kom en ny sändning med massa nytt: datorväskor med axelremmar.
IMG_7231
Jag ÄLSKAR dom här väskorna. Perfekt storlek. Man får plats med det absolut nödvändigaste och de tar ingen plats alls!
IMG_7234
Nya färger på korthållare.

Det finns många fler varianter …

Sen har jag fyllt på med en miljard bajssprejer. Det börjar vankas juletider och det är en galet bra julklapp!

Du hittar allt HÄR!

 1. Lina skriver:

  Kommer du ha något specialerbjudande på bajssprayerna innan jul?
  Tänkte köpa en sån till alla jag ska ge julklapp till!🙈 Bästa julklappen ju, alla behöver en! 🤷‍♀️

  1. Japp, något lär det bli. Börjar nog redan på Black Friday!

  1. Till Lina, vet du jag läste att har du något specialerbjudande på bajskorvarna innan jul Hahahahahahahahahahahahaha

 2. anni skriver:

  Hej Mona.. den bruna lilla sadelväskan som du har på hemsidan. Tror du att du kanske kan ta ett foto på den och visar facken om du förstår vad du menar är sjukt sugen på den väskan

   1. Anni skriver:

    Du är bäst

 3. Mona, jag tycker din fina taliban verkar vara en helt normal tonåring. Mina barn har också drällt saker omkring sig och man har ibland trott att de inte lyssnat ett dugg. Nu när de är vuxna och har egna hem förstår jag att de lyssnade och tog till sig vad man tjatade om så man höll på att bli blå ibland. Det blir folk av dem till slut. Kram till din fina taliban/tonåring och även till 28-åringen.

  1. I know, men hon erkänner själv att hennes humör är lite väl mycket ibland…

 4. Ragdoll skriver:

  Har hintat min man om att jag önskar m7g en av de små väskorna i julklapp… tror inte jag får någon dock. Vill så gärna ha den röda! Får nog koppla på charmen. 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..