Medium – min livlina

IMG_7226
För några år sedan blev jag presenterad för Christina av en kompis. Hon jobbar som medium och jag har alltid varit öppen för sånt. Många tycker kanske att det blir ett självändamål, men så ser inte jag det. Jag har varit på flera readings hos henne och ofta har det varit så att jag har stått vid ett vägskäl och inte vetat om jag ska välja A eller B. Efteråt har jag kunnat bestämma mig lättare. 
IMG_7222
Just nu har jag det ganska rörigt i skallen så jag kände att jag behövde lite guidning varför jag bokade upp mig för en reading hos Christina.

Jag ska inte gå in i detalj men hon tycker att det är dags att jag sätter mig själv i första rummet och att jag måste släppa sargen och inte vara i sånt behov av att ständigt och jämt ha kontroll.

”Du måste lära dig att dra ner på hastigheten och ge dig själv ett lugn för du är överallt och ingenstans. Du kommer ingen vart och det är därför allt är så rörigt.”

Hon berättade lite mer i klartext och detaljerat om vad som komma skall. Även om vad som är i pipeline för talibanen om några år … samt en bit ur 28-åringens framtid inom en femårsradie (kan säga att dottern inte blev jätteglad då det bl a kommer krävas mycket tålamod).

Hon gav mig några specifika övningar som jag ska göra åtta gånger per dag. Som har med tankeverksamheten att göra.

”Det kommer alltid finnas människor som vill dig ont och ju snabbare du lär dig det här som jag vill att du gör, desto mindre betydelse kommer dom ha för dig.”

Allt Christina har spått för mig hittills har stämt in i minsta detalj. Hon var ett extremt stort stöd för ett par år sedan då livet sög överjefligt och jag var färdig att kasta in handduken helt och hållet.

Tipsar gärna om henne och hon kör även readings via telefon om man vill. HÄR hittar du info.

 1. Ziss skriver:

  Hade verkligen behövt en reading av Christina , vilse är liksom bara förnamnet … 🙁

 2. K skriver:

  Funderar på att boka en tid med henne bara tvångsbodelningen vunnit laga kraft.
  Intressant att få veta lite vilka vägar som väntar framöver 😊 Har mycket roligt att se fram emot men även egna hälsoproblem. Så glad för det ”jobb” jag lagt ner på mig själv de senaste 1,5 åren. Mår så mycket bättre på egna ben än det som uppdagades för några år sedan med exet 💖
  Tack för tipset och dina egna erfarenheter av Christina 😊

 3. Monika skriver:

  Så sjukt fin du är i hyn, det riktigt strålar om dig, sån fin glow:) Det lönar sig verkligen att ta hand om sig:)

 4. Elenor skriver:

  Självinsikt är alltid bäst att ha för att kunna ta de rätta besluten och det har jag fått av skickliga psykologer/terapeuter men jag är rätt främmande för att någon annan kan se in i min framtid. Hade en chef en gång som alltid vände sig till sitt medium för att få råd hur hon skulle göra och hon var övertygad om att det som skedde var pga hennes råd. Låter spännande men jag litar på att jag tar de rätta valen själv och att jag kan rådslå med mina närmaste om jag är osäker på vad jag ska göra. Att det finns mycket mellan himmel och jord är jag övertygad om och mår du bra av den metoden så är det ju fantastiskt💖

  1. Alltså, jag fattar vad du menar och förstår. Grejen med Christina är att hon går in på detaljnivå. Saker hon under inga omständigheter kan veta, eller ”läsa av” mig. Jag har dragit det förut men när vi sålde vårt stora hus så gjorde vi det för att jag i hundra år tjatat om att jag ville bo i ett litet. Efter 10 år gav maken med sig och när vi äntligen hade annonsen ute så säger hon att vi skulle inte alls skulle flytta till ett annat hus. Eller, hon sa: ”ni kommer ha ett mellanboende först”. Jag blev skitsur för det skulle jag inte alls ha. Men, hon stod på sig och sa att vi skulle bo ganska länge i ett mellanboende, i ett hus på en återvändsgata med två ingångar. Jag tänkte stilla att; ”varenda villa har ju två ingångar: huvudentren och en altandörr. Vad hände? Vi har ett mellanboende på en återvändsgata med två huvudentréer (huset är utbyggt). Hon talade också om att, när vi hade vår husannons ute, så skulle det bli strul med det och huset skulle inte säljas på en gång. Så blev det: budgivning vanns av ett par som hade fått lånelöfte men när de gick till banken för att fixa så drog banken tillbaka det ”eftersom nya amorteringskraven träder i kraft nästa år så förutsättningarna har ändrats!. Mäklaren kontaktade då det andra paret, som hade hunnit skriva på för ett annat hus två dagar före. Christina sa att jag inte skulle oroa mig, att huset skulle bli sålt tre månader senare ”och det är något med ett annat språk”. Vad hände? Huset såldes, nya köparna var en svensk kvinna och en engelsman och de ville ha kontraktet på engelska. Alltså, jag kan nämna hundra grejer till. Hon tror för övrigt inte på att man behöver gå i terapi längre tider ”eftersom varje människa har egna nycklar för att lösa sina problem”. Jag gjorde en semi-meditation hos henne på tre gånger och efter det förstår jag vad hon menar. Jag gick i terapi i två år och kan säga att hade jag träffat Christina innan så hade jag inte behövt det. Svårt att förklara men hon är värd varenda krona!

 5. Malin skriver:

  Har funderat på att testa men är nog lite rädd för vad hon kommer att säga 🤦🏼‍♀️ När man redan vet att livet är kaos…..

  1. En sak kan du vara säker på: hon pratar aldrig död. Tycker att du ska testa. Det är just i kaos som det är så bra!

   1. Malin skriver:

    Döden är jag inte rädd för utan allt annat i mitt kaos, jag vet hur jag skulle vilja ha det men svårt att gå vidare. Får ta det som en utmaning och boka en tid ✨🙋🏼‍♀️

    1. Malin, grejen är den att jag vet exakt vad du menar och det är precis just därför du ska boka tid. Efteråt kommer du förstå mycket bättre vilken väg det kommer bli. Sen vill jag att du hör av dig till mig, när det har gått en tid. Galet nyfiken på om hur det blev.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..