ANNONS

Medium – min livlina

/
IMG_7226

För några år sedan blev jag presenterad för Christina av en kompis. Hon jobbar som medium och jag har alltid varit öppen för sånt. Många tycker kanske att det blir ett självändamål, men så ser inte jag det. Jag har varit på flera readings hos henne och ofta har det varit så att jag har stått vid ett vägskäl och inte vetat om jag ska välja A eller B. Efteråt har jag kunnat bestämma mig lättare. 

IMG_7222

Just nu har jag det ganska rörigt i skallen så jag kände att jag behövde lite guidning varför jag bokade upp mig för en reading hos Christina.

Jag ska inte gå in i detalj men hon tycker att det är dags att jag sätter mig själv i första rummet och att jag måste släppa sargen och inte vara i sånt behov av att ständigt och jämt ha kontroll.

”Du måste lära dig att dra ner på hastigheten och ge dig själv ett lugn för du är överallt och ingenstans. Du kommer ingen vart och det är därför allt är så rörigt.”

Hon berättade lite mer i klartext och detaljerat om vad som komma skall. Även om vad som är i pipeline för talibanen om några år … samt en bit ur 28-åringens framtid inom en femårsradie (kan säga att dottern inte blev jätteglad då det bl a kommer krävas mycket tålamod).

Hon gav mig några specifika övningar som jag ska göra åtta gånger per dag. Som har med tankeverksamheten att göra.

”Det kommer alltid finnas människor som vill dig ont och ju snabbare du lär dig det här som jag vill att du gör, desto mindre betydelse kommer dom ha för dig.”

Allt Christina har spått för mig hittills har stämt in i minsta detalj. Hon var ett extremt stort stöd för ett par år sedan då livet sög överjefligt och jag var färdig att kasta in handduken helt och hållet.

Tipsar gärna om henne och hon kör även readings via telefon om man vill. HÄR hittar du info.

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00