Magdalena Graaf – my kind of humor

Nu har jag sett de tre första avsnitten av Magdalenas realityshow and me like a lot. Jag är ju inte jätte-opartisk men kan ändå säga att det är riktigt bra. De som suckar och säger ”…ännu en reality som ska härma Wahlgrens Värld” kommer bli förvånade. Det finns inga som helst likheter och kan därmed inte jämföras alls. 
IMG_6877
Jag har känt Magdalena i många år och  jag känner henne mycket bra. Så bra att jag lätt kan se i vilken mental status hon befinner sig i. Jag kan se om hon är skitarg, fast hon ler … och så vidare. Jag samlar på människor med goda hjärtan och har en handfull med såna vänner. Magdalena har, liksom jag, ett jävla humör men ett väldigt stort hjärta. Generös som få och är streetsmart så in i helvitti. Tyvärr är hon för snäll mot en del människor, vilket de är snabba att utnyttja. Hon är mycket väl medveten om det, men tycker att livet är för kort för att tjafsa. Det finns saker som är viktigare.

Just den egenskapen besitter inte jag. Jag försöker vara förlåtande men när en viss gräns överträds så finns det inte en chans i världen att jag låter det passera i glömska. Jag har e x t r e m t svårt för människor som utåt sett är ljuva, men som har en svart agenda och är avundsjuka.

Oj, nu spårar jag ur märker jag. Skulle ju skriva om realityshowen. Ni måste se den. Alla elaka tungor som minsann ”jag vet nog vad Maggan är för typ” och som skriver dynga om henne och till henne (jag modererar hennes kommentarer i hennes blogg och hej och hå om ni kunde se all skit hon får …) kommer få äta upp allt.

IMG_5911
Hon är svinrolig och bjuder verkligen på sig själv. Totalt filterlös och jag bara älskar hennes humor.

Premiär ikväll kl 21.00. TV3/Viaplay

 1. L skriver:

  Nu är det väl inte Magdalenas show, den heter väl Systrarna Graaf?

  1. Så sant, men det är henne jag känner och det är hon som lyfter hela serien.

 2. Eva skriver:

  Läser både Hannahs och Maggans blogg lite då och då men den här serien var inget för mig tyvärr. Alldeles för mycket trams. Men tror den går hem i stugorna iaf. De har många följare och fans.

  1. Maja S skriver:

   Och jag tycker tvärtom.
   Befriande tramsigt istället för Wahlgrens uppstyrda hurkanjagtjänamestpengarposer osv. Graaf släpper lös helt. Wahlgrens stelt o uppgjort

   1. Eva skriver:

    Jag kollar inte på Wahlgrens heller. Eller Parneviks eller Hyséns mm.
    Kanske är en tråkmåns men det lockar inte att se kändisar i vardagen.
    Tur vi är olika!

  1. Hannah skriver:

   Håller med. Tramsigt & flamsigt.Såg inte klart utan stängde av då det mer var som en stundtals dåligt ihopklippt musikvideo utan något vidare sammanhang.

 3. Sarah skriver:

  Dra mig baklänges vad coola de första glasögonen är, de 2 färgade. Snälla…kan du inte fråga vilket märke?
  /❤️

  1. Jag vetm ,jag älskar dom också, har för mig att det är Gucci.

 4. Johanna skriver:

  Ska självklart se!

 5. Carola skriver:

  Ja, hon verkar vara en störtskön människa 😆 Alltid härligt med människor som inte bara visar det perfekta, tillrättalagda i livet.
  Ser fram emot att se vad systrarna har att erbjuda ikväll 👏🏽👏🏽👏🏽

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..