ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Bästa sättet att pigga upp sig

Mona Rekommenderar

Tonåringen - numer 28-åringen

När 28-åringen och jag var hos kirurgen i förra veckan för att hon skulle röntga sin axel igen … och han gav henne beskedet att hon har många månaders rehabilitering framför sig, var jag tvungen att göra oss lite glada. Tog ledigt hela dagen för att göra saker hon tycker om. Bl a åkte vi till IOAKU’s butik i Sturegallerian. 

IMG_6809
Smycken blir man alltid glad av. 
IMG_6869
Jag har väntat i flera veckor på dessa örhängen. Visst är dom fina?! (HÄR hittar man dom.)
IMG_6806
Dom här hade jag inte alls tänkt köpa men … det råkade bli så. 
IMG_6805
Jag älskar IOAKU’s örhängen för nästan alla är multifunktionella.Velade länge med dom här men 28-åringen tyckte att dom passade mig. Hon är lite mer diskret av sig. Det är jag som är julgranen i vår familj.
IMG_7030
Gillar att man kan ha dom som “studs” om man vill, enkelt och snyggt.
Skärmavbild 2019-10-27 kl. 19.55.52
Dessa fastnar jag på varje gång jag scrollar igenom hemsidan. Vet inte var det är men jag tror att jag gillar dom. Det får bli nästa gång.
IMG_6807
Det är alltid roligt att göra vänner glada, särskilt om man har trollsländor som en gemensam favoritgrej. Kunde inte låta bli att ge det här diademet till henne.

Jag gillar IOAKU extra mycket av två anledningar: det är en svensk tjej som ligger bakom all design och det är väldigt prisvärt.

Glöm inte att titta på Magdalena ikväll kl 21.00 på Viaplay!

Bästa sättet att pigga upp sig

4
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.