Äntligen måndag

Herregud som jag har längtat till att det skulle bli måndag!

Har haft värsta tråkiga dagarna. Jobbat HELA helgen. Packat ordrar (tack alla ni som köper grejer ur min webshop!) som en tok och sen har jag haft grönjefligt tråkigt med att uppdatera våra hemsidor för våra återförsäljare runt om i Sverige och Norge. 

IMG_7023
Bortsett från att jag dammsög huset så satt jag vid datorn hela jäkla dagen igår. Kräks på att sitta stilla 8 timmar i sträck och bara plinka siffror och lägga in nyheter. Har för många myror i röven för det.

Nä, fy fanken så tråkigt det har varit. Scrollade igenom Instagram i lördags och tyckte att det var sjukt mycket bilder från stränder och varma länder och det tog ett tag innan jag kopplade att det är höstlov! Glömmer det varje år. Talibanen har fullt upp med kyrkan då hon är ledare där och de har aktiviteter.

Imorgon kväll är det premiär på Magdalenas realityshow. Vi är några stycken som ska ses hos tv3 innan och kika på första avsnittet. Jag är förvisso inte objektiv men är tämligen säker på att det kommer gå hem i stugorna.

Jaha, vad har ni gjort i helgen?

 1. Fru K skriver:

  Har höstlov och befinner mig i ett väldigt varmt Rio de Janeiro. Lovely, var skraj som fasen innan men än så länge lugnt och fint!

 2. MosterM skriver:

  God morgon från 28 grader på Koh Lanta. Tittar ut över en pool just nu. Ska strax promenera till ett mysigt frukosthak. Sen gör vi nog minsta möjliga i en Skuggad solsäng på stranden 🌴☀️. Puss på dig.

   1. MosterM skriver:

    😂😂🌴☀️💆‍♀️🧘‍♀️🥥😘😘😘

 3. Ullis skriver:

  Va.. är det inte i morgon Graafarna har premiär? Vill även tipsa om fortsättningen (säsong 3) av den svenska serien Vår tid är nu. Vet att många längtat efter den.

  1. Jo, jag skriver ju ”i morgon”!

   (Var tvungen att kolla en extra gång, haha!)

 4. Biggan skriver:

  Storkokat och frysit in. Ute o gått i snålblåsten. Väninnan är i Australien. Där är det vår. Inte alls avundsjuk 😑

 5. Äntligen städat mitt förråd. Astråkigt men nödvändigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..