Hundar at its best

Den här helgen är vi hundvakt åt Nisses bästa kompis Turbo. Kan säga att det finns en anledning till att han heter så …

Turbo är en smula överviktig och ska därför  äta med måtta. Fick han så skulle han äta hela dagarna eftersom mat är det bästa han vet. I vårt hushåll står Nisses matskål alltid framme och han äter på lite olika tider. Kan säga att det inte är en jättebra kombo när Tubbe är här. 

IMG_6679
Turbo är för övrigt snabb som attan. Jag har ALDRIG varit med om nån som sväljer en matskål på 0,2 sekunder. Så har det varit sedan han var valp. Han äter som om det var den absolut sista måltiden på jorden.
IMG_6681
När han är klar ställer han sig och tittar på zombie-Nisse. Han njuter av att äta och chillar lagom länge vid matskålen. 
IMG_6680
Allt medan Tubbe väntar. 
IMG_6683
När Nisse är klar och går därifrån smyger Tubbe dit, och med hopp om att det ska finnas åtminstone n å n smula kvar slickar han skålen så ren att glasyren försvinner.

Dom här två är lika gamla med två månaders skillnad, och de har hängt ihop sedan dag ett. Nisse är en party-deluxe-blandning av Shipperke, Pomeranian, Papillon och …. Cockerspaniel. Japp, det var nog ett party utan dess like på den festen! Jag vill ändå hävda att han är mer Chihuahua än Papillon. Turbo är en blandning av Chihuahua, papillon, jack Russell, nakenhund med päls. Det var nog kul på den festen också!

Kan ju säga att sömnen för min del har varit katastrofal den här helgen. Båda två sover i vår säng men tävlar om min gunst. Ligger den ena för nära så ska den andre ligga ännu närmare. Glad om jag lyckats sova tre timmar i sträck.

IMG_6726
Men, vem kan säga nej till dessa herrar…

 1. Kul men inte vidare bra för hunden i längden att slänga i sig maten så här.Fler mindre portioner om dagen är säkert bättre i detta fall om det inte redan görs.

  1. Det är precis det som görs … ordination från veterinär! Tilläggas bör att han har ätit på det sättet sedan han var liten valp.

 2. Biggan skriver:

  Otroligt fina färger på Turbo ❤️👌. Så gölliga båda två. Finns en anledning att jag inte har hund. Jag skulle aldrig säga nej till någonting. Hos oss skulle det bli byracka delux 🤭

  1. Have one guess om han är! Nisse är rena vårvinden jämfört med Turbo!

 3. Karin skriver:

  Googla gärna gangbang och fundera på om det verkar vara roliga fester.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..