Kosmetikatävling på Instagram

06675
På Instagram har jag nu en tävling för dig som gillar kosmetika och som, liksom jag, aldrig skulle ha nappat på det här märket i normala fall. Jag dömer nästan alltid efter utseendet, vad det än må gälla (tyvärr, men jobbar på det) och inte förrän jag blev ombedd att testa det här märket insåg jag att det är mycket, mycket bra. En klar uppstickare som dessvärre inte är så synlig. 
IMG_2301
Därför tänker jag att fler ska komma på hur bra det är, så nu kan du vinna valfritt läppstift, en highlighter, en valfri rouge och en bronzer. Det finns mycket mer i serien men jag har jag plockat ut mina favoriter. Älskar även deras flytande foundation men det är svårare att inkludera i en tävling då man bör testa irl för att få exakt rätt nyans.

Märket har funnits sedan 1937 och är cruelty free, de jobbar mycket med Murumuru-smör, som är väldigt mjukgörande. Bakom märket står ett gäng läkare i USA.

Det enda jag provat hittills i serien, som inte funkar på just mig är mascaran men resten är jättebra och det är ett märke som har bra priser.

IMG_3004
Läppstiften är fantastiska, men de har lovat att förbättra ”skruv”-funktionen då man måste sätta på locket försiktigt för att inte komma åt stiftet och förstöra det.

Bronzern är beroendeframkallande eftersom man får en superfin lyster i ansiktet och v a r e n d a en jag känner som testat det här märket blir lika förvånade och ”varför har man inte hört om det här förut?”

HÄR hittar du märket och kan läsa mer om det.

Så, in och tävla på Instagram nu! Man måste följa mig för att ha en chans att vinna, men läs övriga villkor där.

 1. Cami skriver:

  Synd att man måste tipsa 3 polare, mina vänner blir så griniga när jag taggar dem (alla utom en).

 2. Maria skriver:

  Jag så nyfiken på detta märke. Verkar riktigt bra och fina färger. Trevlig helg.

 3. Ziss skriver:

  Frossar i din blogg nu lite extra 🙂 ligger nyopererad med foten i högläge .. 8 veckor med foten i paket . Puh,,,

  Så roa mig extra mkt med dina historier .

  Kramiz

  1. Ziss krya på dej. Är nyss opererad och det är en kämpig väg tillbaka. Kram.

   1. Ziss skriver:

    Mariaziss va kul att du har mitt namn i ditt 🙂
    Krya på dig med , lång väg tillbaka här med . Men vi krigar på 🙂
    Kram

  1. Fyfan, stackare. Har en kompis som gjort samma sak, bortsett från att de opererade fel och hon fick göra om det för någon vecka sen. Sitter i rullstol. Sjukskriven till januari. Krya på dig!

   1. Ziss skriver:

    Tack ska kämpa på 🙂

 4. JennyMW skriver:

  Beställde bronzern efter att du tipsade om den i somras. Den är verkligen helt outstanding!! Men som du säger, man ska inte gå efter förpackningsutseendet. För då hade jag trott att det var något billigt skit, där resultatet blev därefter.
  Och visst är priset lågt, det gör ju inget. Men resultatet! Kommer aldrig att köpa någon annan hädan efter. Tack!
  Kram Jenny

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..