ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Kosmetikatävling på Instagram

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM!

Tävling

06675
På Instagram har jag nu en tävling för dig som gillar kosmetika och som, liksom jag, aldrig skulle ha nappat på det här märket i normala fall. Jag dömer nästan alltid efter utseendet, vad det än må gälla (tyvärr, men jobbar på det) och inte förrän jag blev ombedd att testa det här märket insåg jag att det är mycket, mycket bra. En klar uppstickare som dessvärre inte är så synlig. 
IMG_2301
Därför tänker jag att fler ska komma på hur bra det är, så nu kan du vinna valfritt läppstift, en highlighter, en valfri rouge och en bronzer. Det finns mycket mer i serien men jag har jag plockat ut mina favoriter. Älskar även deras flytande foundation men det är svårare att inkludera i en tävling då man bör testa irl för att få exakt rätt nyans.

Märket har funnits sedan 1937 och är cruelty free, de jobbar mycket med Murumuru-smör, som är väldigt mjukgörande. Bakom märket står ett gäng läkare i USA.

Det enda jag provat hittills i serien, som inte funkar på just mig är mascaran men resten är jättebra och det är ett märke som har bra priser.

IMG_3004
Läppstiften är fantastiska, men de har lovat att förbättra “skruv”-funktionen då man måste sätta på locket försiktigt för att inte komma åt stiftet och förstöra det.

Bronzern är beroendeframkallande eftersom man får en superfin lyster i ansiktet och v a r e n d a en jag känner som testat det här märket blir lika förvånade och “varför har man inte hört om det här förut?”

HÄR hittar du märket och kan läsa mer om det.

Så, in och tävla på Instagram nu! Man måste följa mig för att ha en chans att vinna, men läs övriga villkor där.

Kosmetikatävling på Instagram

10
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.