ANNONS

Bra serier på Netflix

/

Ja, om man rekommenderar film på HBO så måste man ju göra detsamma på Netflix … tänkte jag.

download-13
Den här serien är baserad på en sann story i New York. Hur någon blir mördad och hur polisen manipulerar några unga pojkar så att det till slut leder till fängelsestraff. Mycket uppmärksammad i USA och har fått flera priser. En ont-i-magen-serie. 
download-14
Seven seconds liknar serien ovan men är en fiction. Handlar om en pojke som blir påkörd och dör … och hur man inom polisen försöker täcka det eftersom det var en polis som körde.
download-15
Svensk-danska serien Bron är bland de bästa polisserier som skapats. Har du missat den så se den genast!
download-16
The Crown. En galet bra serie som handlar om drottning Elisabeth.
download-17
Har du missat den svenska serien Bonusfamiljen så är det dags nu. Var inte ett dugg intresserad av den men råkade se första avsnittet och sen var jag fast!
download-18
Bodyguard handlar om en … bodyguard och en engelsk politiker. Tyckte den var seg i början men efter andra avsnittet gick det inte att sluta att titta.
download-19
Den här har jag sett 20 minuter av men eftersom alla hyllar den in absurdum så ska ta tag i den. 
download-20
The queen of the south. Den handlar om drogkarteller i Mexico och USA. Tyckte först att den var lite beige men sen fastnade jag totalt och var tvungen att plöja igenom alla säsonger. 
images
Homeland är riktigt bra men efter 3:e, eller om det var 4:e säsongen så tappade jag det. Finns i 7 säsonger så man kanske ska på’t igen. En serie om CIA, bovar och banditer.

Jag tycker att Netflix är sämre på serier än HBO. På Netflix har dom dessutom en miljard gamla filmer och för er som inte vet kan jag tipsa om ett bra sätt att ta reda på om en serie eller film är bra: gå in på www.imdb.com och skriv in titeln. Då får man fram det samlade betyget. Funkar även med svenska titlar. Är betyget 7 eller högra så kan man vara rätt säker på att det är nåt bra.

Men, en sak är Netflix ganska bra på och det är dokumentärer. Jag är ett dokumentärfreak och det finns massor att välja emellan.

Har ni tips på nån bra serie så hit me!

25
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00