ANNONS

Mycket av samma senaste veckan

/

Det finns ju en anledning till varför jag skrivit mycket om hudvård och sånt den senaste veckan. Det har nämligen varit så kallad ”pressvecka” här i huvudstaden. Det betyder att pr-företagen bjuder in journalister och löst folk som jag, till olika events där leverantörer presenterar nyheter. Alltså, jag är ”löst folk” i den bemärkelsen att jag är en outsider då jag bloggar om allt möjligt och inte hudvård och kosmetik specifikt. Går bara på sånt jag tycker verkar intressant och som jag vill veta mer om.

Sen är det ju givetvis så att allt är subjektivt. Det jag tycker funkar på mig kanske inte alls funkar på nån annan. Eller så kan det vara så att jag kanske är medveten om att ett speciellt märke är superpoppis och som jag kanske inte alls har för avsikt att prova själv, men vet att det finns ett intresse för nyheter för dom som använder just det märket.

IMG_6553
Denna vecka var jag på presslunch hos pr-företaget Mildh Press.
IMG_6552
Bästa Åsa, som jobbat som marknadschef på Apoteket i hundra år men som sedan en tid har samma roll på Mildh Press, träffade jag för fem år sedan på en pressresa till Rom med Daisy Beauty. Galet professionell och kunnig.
IMG_6557
Dessa två andra tanter tycker jag mycket om; Kicki som äger skönhetsmagasinet Daisy Beauty och Linnea Öst, a k a Arga Tanten. Hon skriver för DB men även för M Magasin … och lite fler. Jag kan sitta och lyssna på dom två i timmar. Kan a l l t!
IMG_6555
Kicki hade f ö på sig sin Lilla My-hoodie som hon varnat oss andra tidigare med att: ”när jag har den så är jag på jävligt dåligt humör!” Men, hon måste ha glömt bort att vara det just precis då för när hon är lack så fryser sjöarna till is ända borta i Peru.
IMG_6563
Jag och Feminas skönhetsjournalist Jessica ”Blockis” Blockström, gick upp till Mildhs showroom efter lunchen och skulle gå igenom lite nyheter men det var galet mycket folk då de även har kläd- och smyckesmärken varför även många modejournalister var på plats. 
IMG_6567
IMG_6564
Jessica har en fetisch för håraccessoarer …
IMG_2643
Det här är lite roligt: Apotekets ”Försvarets hudsalva” har blivit en storsäljare i en av Paris’s senaste hippa butiker: Dover Street Parfume Market. Världens tråkigaste förpackning men hey, vad gör det när det säljer som smör!
IMG_6589
Vi fick med oss Apolivas fantastiskt vackra adventskalender, kostar 499 kr men med produkter till ett värde av 1400 kr!

Den består av ett härligt urval av Apoliva hud- och hårvårdsprodukter, makeup och accessoarer. Perfekt julkalender att ge bort i present till någon annan eller till dig själv. Apoliva är Apotekets egen märkesvara inom kvinnlig skönhetsvård. Sköna och effektiva produkter som är skonsamma mot både dig och miljön. Sortimentet är extra noga testat för att leva upp till våra höga krav på innehåll och funktion.

Jag tycker den här typen av adventskalendrar är jättebra julklappar för de som är intresserade av hudvård/kosmetik. 

Jessica och jag drog vidare till nästa pr-event som hölls av Spalt PR.

IMG_6569
Bland mycket annat så fastnade jag för detta märke, Martinsson King. Jag är för det första en sucker för snyggt paketerade produkter och för det andra hyllar jag gärna svenska företag. I synnerhet om de har en bra värdegrund också.
IMG_6571
Har aldrig provat det och undrar om någon av er har det? HÄR finns dom. 
IMG_6572
Jessica berättade att det här schampot tydligen ska vara outstanding då det rensar a l l t skit man får på håret. Man använder det då och då och som ett komplement till sitt vanliga schampo. Hela sortimentet finns HÄR.
IMG_6574
Kevin Murphy har jag heller aldrig provat men jag har sett att salong Bond, där jag klipper mig, har det märket. Det här ska vara ett grymt sprayvax. Någon? HÄR finns den och allt annat i serien. 
IMG_6577
Den här är jag väldigt nyfiken på. Jag är sjukt håröm och den ska vara bra för att reda ut håret. Rik på antioxidanter Ger håret näring och ger håret glans.
Behandlar hårbottenirritation, mjäll, kliande och fet hårbotten. Såg att den finns HÄR.
IMG_6578
Ett helt nytt märke på den svenska marknaden är det här; Maui från Hawaii. 
IMG_6580
Älskar de karamelliga färgerna! HÄR hittar man dom.

Har inte hunnit med så mycket mer i just den här branschen denna vecka så nu kan ni som inte är intresserade pusta ut och läsa ”vanliga” inlägg ett tag!

6
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00