ANNONS

Bästa serierna på HBO

/

download
Succession. En galet bra serie om en mediamogul och hans tre söner och dotter. Maktkamp de luxe och det är nog min number one serie just nu.
download-1
Catherine the great med Helen Mirren är ny och jag har precis börjat se den. Jag älskar den här typen av kostymfilmer!
download-3
The handmaids tale är nog bland det bästa jag någonsin sett. Om ett fantasiland där kvinnor är lägre än lågt stående och om hur de används som barnaföderskor. Sjukt, sjukt bra. 
download-4
Har någon missat Game of thrones så är det dags att se den nu. Jag tog en paus mitt i säsongerna men hakade på i somras och såg resten av dom. Extremt välgjord.
download-5
Chernobyl. Ett måste för ALLA att se. Borde ingå i skolundervisningen. 
download-6
Billions. Sinnessjukt bra. Extra kul att Malin Åkerlund har en stor roll. Handlar om Axel, en hedgefondmäklare som jagas av statsåklagaren i New York. Korruption och annat smått och gott!
download-7
Big little lies. Mycket bra serie om några mödrar i Kalifornien vars liv kommer att kretsas kring ett mord. Alexander Skarsgård är briljant som en av makarna. 
download-10
The good wife. En av mina toppfavoriter. Om hustrun till senatorn, som efter långt hemmafru-liv återupptar sin karriär som advokat. Mycket välspelat. 
download-8
En spinn off av The good wife. Precis lika bra som TGW!
download-11
The loudest voice. Ujujuj, SÅ bra. Handlar om mannen som sägs vara anledningen/orsaken till att Trump vann. Mannen som var Mr Fox News. Mannen som efter 30 år blev sparkad pga sexuella trakasserier. Den här måste, m å s t e man se!

Har jag glömt någon så hojta!

19
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00