ANNONS

När man lyckas övertala kompisar

/

IMG_6621

Linnea, Jesscia och Bahare (behandlare)

Jag har ju gjort en behandling med Profhilo och pratat mig blå om hur bra den är till varenda kompis, inkluderat Blockis-Jessica och Linnea …. Båda två är ju skönhetsjournalister och jag blev förvånad när de sa att de aldrig testat trots att de har koll på allt i skönhetsbranschen. 

IMG_6622

IBSA-Linnea och Viktoria

Igår träffades vi hos Viktoria på Irradiakliniken. Jag var bara där för att vara med när de fick behandling och lyssna på Linnea nr 2 från IBSA, företaget bakom Profhilo. Det är alltid intressant att lyssna på Jessica och Linnea när de ställer sju tusen frågor till leverantörer och behandlare. Jag lär mig mycket. Visste ni, som har koll på fillers och sånt, att det i Europa finns runt 250 sorters fillers? Helt sjukt.

Nu är Profhilo ingen fillersprodukt utan en hyaluronsyra som som har är så likt kroppens egna och som tillverkas av Profhilo själva. Det är få, om några, av de stora leverantörerna inom det här segmentet, som har egentillverkad hyaluronsyra. Man köper in det.

För den oinvigde kan man enkelt förklara det med att man tillför huden fukt. 

IMG_6632
Sen var det dags för behandling. Linnea var förkyld och ska tillbaka om några veckor eftersom Bahare inte vill injicera om man inte är helt frisk. 
IMG_6635
Om man är spruträdd får man två gummibollar att krama men jag vet inte riktigt vad Jessica styrde med, som lade om mellan benen!
IMG_6636
Profhilo kan man använda till mycket: skrynkliga halsar och händer eller på ärr. 
IMG_6637
Bahare ritade ut fem bestämda punkter på varje ansiktshalva.
IMG_6642
… och en kvart senare var hon klar och satt på tunnelbanan utan att några spår syntes. Hon ska tillbaka för behandling nummer två om en månad.
IMG_6617
Själv var jag mest koncentrerad på IBSA-Linneas skor. Det var länge sedan jag såg något så snyggt en tyvärr är de köpta i Finland. Suck. Vill verkligen ha!

16
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00