När man lyckas övertala kompisar

IMG_6621

Linnea, Jesscia och Bahare (behandlare)

Jag har ju gjort en behandling med Profhilo och pratat mig blå om hur bra den är till varenda kompis, inkluderat Blockis-Jessica och Linnea …. Båda två är ju skönhetsjournalister och jag blev förvånad när de sa att de aldrig testat trots att de har koll på allt i skönhetsbranschen. 

IMG_6622

IBSA-Linnea och Viktoria

Igår träffades vi hos Viktoria på Irradiakliniken. Jag var bara där för att vara med när de fick behandling och lyssna på Linnea nr 2 från IBSA, företaget bakom Profhilo. Det är alltid intressant att lyssna på Jessica och Linnea när de ställer sju tusen frågor till leverantörer och behandlare. Jag lär mig mycket. Visste ni, som har koll på fillers och sånt, att det i Europa finns runt 250 sorters fillers? Helt sjukt.

Nu är Profhilo ingen fillersprodukt utan en hyaluronsyra som som har är så likt kroppens egna och som tillverkas av Profhilo själva. Det är få, om några, av de stora leverantörerna inom det här segmentet, som har egentillverkad hyaluronsyra. Man köper in det.

För den oinvigde kan man enkelt förklara det med att man tillför huden fukt. 

IMG_6632
Sen var det dags för behandling. Linnea var förkyld och ska tillbaka om några veckor eftersom Bahare inte vill injicera om man inte är helt frisk. 
IMG_6635
Om man är spruträdd får man två gummibollar att krama men jag vet inte riktigt vad Jessica styrde med, som lade om mellan benen!
IMG_6636
Profhilo kan man använda till mycket: skrynkliga halsar och händer eller på ärr. 
IMG_6637
Bahare ritade ut fem bestämda punkter på varje ansiktshalva.
IMG_6642
… och en kvart senare var hon klar och satt på tunnelbanan utan att några spår syntes. Hon ska tillbaka för behandling nummer två om en månad.
IMG_6617
Själv var jag mest koncentrerad på IBSA-Linneas skor. Det var länge sedan jag såg något så snyggt en tyvärr är de köpta i Finland. Suck. Vill verkligen ha!

 1. Anne R skriver:

  Hur känner du för din hals numera? Mina ögonlock börjar bli ett big issue. Har du koll på att fixa sånt med laser? Eller är det operation som gäller? Håller på och sparar till en operation.

  1. Det känns bra med halsen men jag kanske ångrar att jag bad kirurgen ”spara” så mycket. Tidigare kirurger har påtalat att jag har taskiga gener för överskottshud. Opererade ögonlocken för många år sedan och då sa läkaren att jag kommer få göra det igen … och där är jag nu. Ska kolla med Viktoria om laser men tror att man måste operera. Har svinstora problem med ögonskugga. Måste hålla i och sträcka ut ögonlocket. Håller på att spara ihop till en bröstförminskning men det känns som om ögonen måste komma före. =(

   1. Anne R skriver:

    Det får väl bli en operation. På dina foton syns inte att du behöver operation, men å andra sidan säger alla till mig att jag inte behöver en. Men det är inte kul med tyngden och dessutom syns mitt inre ögonlock bara i ögonvrån numera. Förr syntes hela.

    1. Alltså, jag kan dra ut skinnet och täcka över ögat. Blir bara jobbigare och jobbigare men det täcks lite av mina glasögon.

 2. Mona, har du glömt bort att du inte gillar höga klackar? Har bestämt för mig att du skrev nåt om ”tantsyndrom, ont i fötterna och lågskor” för ett tag sedan… men dom var snygga.

 3. Norpan skriver:

  Var det fel storlek på dem, i annat fall så hade du ju den i handen 😎….. bara byta, hon hade nog inte märkt något 🙄😏🤣

 4. Tina skriver:

  Har för mig att jag sett dessa på Kookenkä, finns flera modeller! Provade t.o.m en som hade lite lägre klack. Superfina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..