ANNONS

Bästa peppen inför vintern

/

IMG_3394
Hörni, är det några av er här i Stockholm som ska gå och lyssna på Mia Törnblom den 11 november? Jag och Calou-Carina ska göra det. Vi kände att vi behövde få lite energi och då finns det få som är lika bra på att förmedla det som Mia.

Ni som hängt här inne länge vet ju min story med henne. Jag hade grymma fördomar … tills jag träffade henne för första gången flera år sedan.

IMG_3697
En varm människa som är galet rolig. Sen älskar jag henne sambo Micke också. Den här bilden är Mia för mig. Sjukt kul.

Nu kom jag av mig, jag skulle bara kolla om nån av er ska till Rival den 11:e? Vore kul om vi sa hej! 

213E6961-DC63-4D82-89DF-7E99FE40C2A4
När jag skulle gå in nu och kolla exakt datum så noterar jag att hon är på fler ställen. Jag har lyssnat på henne flera gånger och kan varmt rekommendera henne. Svinbra på att motivera och ge en några tankeställare.  HÄR hittar du biljetter!

11
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00