En fråga om tävlingar

Hörni, jag får ju ganska många pressutskick och varuprover. Skriver endast om det jag tycker är bra och undrar helt enkelt om ni tycker att jag ska börja mer kontinuerligt med tävlingar på såna produkter jag verkligen tycker är bra?

Slut på meddelandet.

 1. Johanna skriver:

  Mer tävlingar till folket 🤣 ta det som intresserar dig och utgå från det ✌

 2. Lotta skriver:

  Nej men nej tack!

 3. Anna skriver:

  Nej tack ! Scrollar förbi all reklam för produkter och kläder så tjatigt på allas plattformar , vill läsa vardagsgrejor om folk .

 4. Camilla skriver:

  Kör gärna tävlingar 🙂 Det som du inte väljer att ge bort till valfritt ställe (misstänker att du gör med bakom gardinerna än vad vi ser ändå så … och med det syftar jag på att jag tror att du gör mer för de som har mindre – inget annat … så var inte en elak kommentar) får du gärna tävla ut här.
  Kanske se till och göra riktiga ”goodiebags! och köra en gång i månaden. Liksom ”mycket i påsen” och sällan tävling 🙂

  1. Rätt uppfattat men inget jag kan skriva om. Kvinnojourer finns det överallt i Sverige ….

   Bra idé i övrigt. Jag tänker att jag vänder mig till företaget och får produkter av dom som jag kan tävla ut. Tror dock inte att de vill att jag ”blandar” märken.

 5. Karin skriver:

  Varför då? Tycker konsumtions- och skönhetshetsen enbart är negativ. Skänk istället till boenden för utsatta kvinnor, ensamkommande mm.

  1. Karin, ibland händer det saker bakom kulisserna som jag inte kan skriva om….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..