ANNONS

Ni brukar ju vara bra på att tipsa

/

IMG_0419
Det här är Emma och David. Herrn kanske ni känner igen, min outstanding laywer. För övrigt brorsa till Elisabeth Massi Fritz. It runs in the blood kan man säga.

Emma har jag aldrig träffat men hon jobbar som biträdande jurist hos David; Advokatbyrån Massi. David är brottmålsadvokat, därav vår connection. Han har en Youtube-kanal som heter ”Advokatsnack” där han varje måndag släpper ett högaktuellt ämne. (Den tycker jag att ni ska prenumerera på. Man får lära sig en hel del.) David ser ut som en kriminell tomte själv eftersom han envisas med att aldrig le på bild och alltid se orakad ut. Men, bakom det där finns en galet skarp hjärna och en snubbe med sjuk humor. Vi hörs via sms i stort sett varje dag och he is a keeper.

Nu ska han och Emma dra igång en podd i början av november och jag tänker be er om hjälp. Jag vill nämligen att de ska prata om sånt som verkligen intresserar oss vanliga. Alltså inga juristtermer och annat byråkratiskt skit. Att de på enkla sätt kan förklara varför det t ex är hårdare straff för ekonomiska straff än för en våldtäkt. Eller varför en misshandlande pappa kan tilldömas vårdnaden av ett barn.

De kommer även bjuda in gäster då och då … och en av dom känner ni, hehe!

Vad skulle ni vilja att de pratar om? Ge mig tips som jag kan vidarebefordra till David.

18
91

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00