ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När något är fullständigt oacceptabelt

Talibanen

Talibanen har ju nyligen börjat gymnasiet. Hon läser Ekonomi-Juridik och trivs som fisken i vattnet. Skolan hon antagits i heter Östra Real. Problemet är bara att den skolans lokaler har under ett par år genomgått en jätterenovering då den byggdes 1910 och därmed behöver snyggas till så här dryga 100 år senare. Klart januari 2020.

Så, alla Östra Reals elever är inhyrda i en annan skola här i Stockholm: Anna Whitlock. Den i sig är en ny skola. Lokalerna tillhörde tidigare en myndighet men är nu anpassade till deras behov. Närmare bestämt Stockholms största skola som ska ha ca 2000 elever. Notera mitt “ska ha”. Med eleverna från Östra Real så går där ca 2700 st. Ni kan ju bara föreställa er hur t ex ventilationen funkar…

Hur som. Lokalerna är inte det egentliga problemet. Det är maten. Anna Whitlock serverar endast vegetarisk mat … bortsett från fisk och kyckling. Jag har inget emot det, i synnerhet inte då jag förstått att det är vällagad mat.

Men.

En dag i veckan har talibanen lunch först 13.00 och nu har det hänt ett par gånger att maten är slut när deras klass kommer. Det är fullständigt oacceptabelt. 

Skärmavbild 2019-10-08 kl. 14.08.45
Jag mailade skolledningen bums och fick till svar att jag skulle vända mig till Östra Reals skolledning. Fattade ingenting, mailade tillbaka och frågade hur det kan vara ÖR’s ansvar om eleverna går i Anna Whitlock-skolan.

Har mailat rektorerna på Östra Real och kommer inte ge mig förrän de har löst det hör. Flera av klasskompisarna äter frukost runt 06.30, börjar skolan 08.00 och ska alltså vänta tills 13.00 innan de får lunch, då ska det banne mig f i n n a s lunch också!

När något är fullständigt oacceptabelt

33
117

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.