…. och så hade vi hösten här!

Jag har kikat på lite kappor och skodon. Finns en hel del till väry bra priser nu.

IMG_5805
Vet inte riktigt v a d som hände efter att jag fyllde 25 men det här med klackar verkar vara ett minne blott. Har blivit alldeles för bekväm av mig men kan tycka att det är galet snyggt på andra! Jag gillar för övrigt boots-stuket på skor. Jackor måste täcka plattröven, annars fryser jag ihjäl. Den längst upp till vänster skulle jag kunna sova i, den ser grymt varm ut. HÄR hittar du den.
IMG_5804
Jag är rätt tråkig av mig när det kommer till mönster och färger på ytterkläder men man kanske skulle ta och hoppa ur comfort zonen och testa! Det verkar för övrigt som att fuskpälsmodet håller i sig även i år, kul! Bootsen i mitten tyckte jag var supersnygga! HÄR hittar du dom. 
IMG_5806
Ä l s k a r stilrena kappor och gärna tillsammans med ett par snygga stövlar. Dock tyckte jag att dom här rosa kängorna var coola, HÄR hittar du dom.

Alla KAPPOR/JACKOR hittar du HÄR.

Alla SKOR/STÖVLAR hittar du HÄR.

Använd min kod som ger 30% rabatt* på dyraste varan inkl märken (ej möbler).  Koden är giltig t.o.m 31/10 och gäller på ordinarie priser.

Koden är: 403455 
 1. Maria skriver:

  Kappan verkar ju toppen jag vill ha långa jackor och har mest kjolar. Reiker har jag i kängmodell fodrade med lammull. Jag är frusen av mej. Ha en fin vecka.

 2. Ulla skriver:

  Så snyggt med kappa och stövlar! Har du ngt tips på stövlar för dem som har stora vader? Jag får dessvärre oftast bara upp dragkedjan en bit…!

  1. Ellos har åtminstone tidigare haft stövlar med både xl och xxl-vidd i skaften. Funkar på mina vader som är 45+ cm runt om.

  1. Det finns ett märke som heter Novita, dock ej hos Ellos … tyvärr. De har väldigt bra vidd. Jag har köpt flera i det märket. Finns hos Scorett.

 3. Norpan skriver:

  Wow, du bara måste slå till på de rosa kängorna, de skulle vara assnygga på dig😃.
  Tänk dig svarta jeans, svart kappa och sedan skorna som färgklicken😊👌.
  Kanske en rosa scarf också 👍.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..