ANNONS

…. och så hade vi hösten här!

/

Jag har kikat på lite kappor och skodon. Finns en hel del till väry bra priser nu.

IMG_5805
Vet inte riktigt v a d som hände efter att jag fyllde 25 men det här med klackar verkar vara ett minne blott. Har blivit alldeles för bekväm av mig men kan tycka att det är galet snyggt på andra! Jag gillar för övrigt boots-stuket på skor. Jackor måste täcka plattröven, annars fryser jag ihjäl. Den längst upp till vänster skulle jag kunna sova i, den ser grymt varm ut. HÄR hittar du den.
IMG_5804
Jag är rätt tråkig av mig när det kommer till mönster och färger på ytterkläder men man kanske skulle ta och hoppa ur comfort zonen och testa! Det verkar för övrigt som att fuskpälsmodet håller i sig även i år, kul! Bootsen i mitten tyckte jag var supersnygga! HÄR hittar du dom. 
IMG_5806
Ä l s k a r stilrena kappor och gärna tillsammans med ett par snygga stövlar. Dock tyckte jag att dom här rosa kängorna var coola, HÄR hittar du dom.

Alla KAPPOR/JACKOR hittar du HÄR.

Alla SKOR/STÖVLAR hittar du HÄR.

Använd min kod som ger 30% rabatt* på dyraste varan inkl märken (ej möbler).  Koden är giltig t.o.m 31/10 och gäller på ordinarie priser.

Koden är: 403455 
6
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00