Morning

Jag tänkte tipsa er om en sak.

I våras var jag i Paris och Lina fick mig att testa att sova med med en ögonmask. Det började med att jag hånade henne för att vara ”kärring” trots hennes dryga 30 år. Men, på vägen hem köpte jag ett par på flygplatsen, bara för att testa. Den är formad som en vadderad minibehå så råkar man ha fransförlängning så är det perfekt!

Ehh … kan säga att min sömn har ändrat sig r a d i k a l t sedan jag började med den. Okej, nu har jag sömnproblem ibland, you all know why, men när jag väl somnar … holy fuck så djupt jag sover! Samtidigt har jag även öronproppar men frågar man maken så kan man kanske säga att jag inte är Europas sexigaste wife direkt, hehe!

img_1941
Men, jag skulle inte prata om ögonmasken utan om öronproppar. Kärringvarning på det också men hey, I don’t give a fuck för det här m å s t e ni testa. Jag har gått igenom femtioelva varianter och för några månader sedan hittade jag det enda par på marknaden som faktiskt sitter i hela natten.
IMG_5185
De ser ut som små … svampar eller nåt. Yttepytte.
IMG_5186
Skrev om det här på instagram för länge sen, tror jag det var, och en läsare berättade att hon hade specialproppar gjutna efter hennes öron, för 2000 pickadoller men när hon testade dessa så sa hon att dom här var bättre! Några frågade mig om man hör väckarklockan men då jag inte har någon så svarade nån annan läsare, som också har dom, att det är inga problem. De funkar som dyra Bose-hörlurar: stänger ute allt ”onödigt” ljud. 
IMG_5183
De finns i tre olika storlekar. Jag har bara provat”small”.

Ni bara m å s t e testa det här … och en sovmask.

Hejdå sexliv, hehe!

 1. Sophia skriver:

  Din sovmask ser ut att sitta som en smäck var kan jag få tag på den?? Letat lite överallt men tycker ingen ser lika bra ut.. mvh sophia

 2. Marie skriver:

  Provat såna där Happyears nu (S och M) men hur får man ut dom på ett smidigt sätt? Fick till slut ta metallstickan jag använder vid potatiskokning att peta ut dom med, har korta naglar så det går ju inte att med fingerstumpar få ut dessa? Eller har ni ngt knep? Såg framför mig att behöva ringa på grannen då mannen inte var hemma vid tillfället och jag fick lite panik att de skulle åka in för långt…..

  1. Men du, funderar på om du inte kör in dom för långt! Jag har korta naglar och jag får utan problem ut dom!

   … hade i och för sig kissat ner mig av garv om du gått in till grannen!

 3. Ullis skriver:

  Sen är det många som klämmer in sina öronproppar i örat och då åker de ut men gör såhär för nu har jag fått lära mig av ett proffs. Dra i öronsnibben så att du linsom drar ut örat utåt och sträcker ut örongången och sen skruva in propparna. Då sitter dem bättre.

 4. Ullies skriver:

  Kör med sovmasken oxo. Köper hos BelleStore 👌🏻

 5. Helena skriver:

  Jag köpte såna öronproppar, men de kanske var för små för mig (köpte small). Gör ingen som helst skillnad, hör allt, och tyckte dessutom att de gjorde ont i öronen. Jag har en sort som heter Maxlite, eller nåt sånt och de passar mig jättebra. De är såna vanliga mjuka. Skulle dock gärna ha några som är mer långlivade. Kanske får prova en större storlek på de du har.

  1. Testa en större. Jag trycker in mina och ”klämmer/lägger” dom längs med den där öronpluppen som toppar öronsnibben… om du fattar vad jag menar. De sitter som berg då.

  1. Om du med långlivade menar att de inte ska bli äckliga lika fort så vill jag tipsa om att vanliga öronproppar går att tvätta i maskin i tvättpåse, så blir de rena och fina igen sen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..