ANNONS

När man blir råblåst

/

I förra veckan fick jag ett sms från Wilmer-Malin om att jag skulle se till att vara tillgänglig en viss dag på ett visst klockslag denna vecka. Min första fråga är:

Skärmavbild 2019-10-03 kl. 19.58.14
Jag är nämligen inte på humör för nån massage eller badaktivitet. Får ett ”nej” till svar, så jag slappnar av.

Just den dagen åkte jag som en skottspole mellan olika saker. Galet stressad. Skickar därför ett foto till henne och frågar om det är okej att jag ser ut som ett vrak, eller om jag måste stila till mig.

IMG_5821
Hon svarar att det är lugnt, jag behöver inte fixa mig. Jag tänker mörk biosalong. Jättebra.

Men, jag bestämmer mig ändå för att jag måste fräscha till mig innan hon hämtar mig. Problemet är bara att min sista grej för dagen drar ut på tiden så det slutar med att Malin får hämta mig där jag befinner mig. Jag ser ut som fan. Är dessutom på svindåligt humör, vilket jag sällan är med vänner. I bilen sitter LÓréal-Lena. Nice surprise.

Vi åker ut på Djurgården och när vi börjar närma oss Cirkus så säger jag: ”Alltså, jag hoppas att vi inte ska se Magnus Carlssons show för den såg jag i förra veckan!” … och tänker samtidigt att det borde ju Malin veta eftersom vi pratas vid typ varje dag.

Malin parkerar bilen framför Cirkus och när jag kliver ur ser jag skylten. 

IMG_5833
Nämen, vad kul! Magnus Carlsson spelar på lilla scen och Häxorna på stora. Hur kunde jag missa det?
IMG_5834
Lena ska operera sin fot för tredje gången nästa vecka och bara den storyn är en historia för sig. Wilmer-Malin vill som vanligt inte vara med på bild. Det är knökat med folk och när jag passerar några så hör jag de säga ”ja, det är premiär”. Jag hinner tänka att ”vänta lite nu, Häxorna har ju redan haft premiär (jag var bjuden men kunde inte gå)!” och tänker vidare att den som pratar inte verkar ha koll på läget. 
IMG_5836
Vi kliver in och sätter oss på superbra platser. Jag vill bara att lampjäklarna ska släckas eftersom jag inte är i form för att synas.

Jag tittar bort mot scenen och bakom de genomskinliga draperiet skönjer jag en massa musikinstrument som är uppställda. Hinner tänka: ”Konstigt, men det kanske bara är i inledningsnumret.”

IMG_5843
Plötsligt glider draperiet bort och det tar några sekunder innan jag fattar att det är John Lundvik på scenen. Jag vänder mig till Malin och ser ut som ett frågetecken. Sen fattar jag. John är en frekvent gäst på Wilmer Kaffebar. Det visar sig att han ska ge sig ut på turné och skulle starta denna kväll i Stockholm.

Jag har sagt det många gånger: jag är noll intresserad av musik så därför blir jag alltid genuint överraskad när något är bra och det här var verkligen JÄTTEBRA! John var så otroligt lycklig över att få stå på den här stora scenen, en dröm som nu blivit sann … sa han. Ödmjuk som attan och det lyste verkligen igenom hur genuint lycklig han var över att han jobbat sig hit. 

IMG_5855
Sen kan jag ju säga så här: dom här fyra bönorna, The Mamas, var bland det coolaste jag hört. V i l k a pipor dom hade! 
IMG_5881
Ni som bor på de ställen i Sverige dit herr Lundvik och The Mamas ska uppträda: gå och se!

Mitt utomordentligt dåliga humör var som bortblåst efteråt. Älska vänner som överraskar en!

4
124

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00