ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Vinna sig lite kokbok kanske?

Tävling

Ni som har Instagram: in där och häng på i tävlingen!

IMG_5794
Jag bestämde mig lite hastigt och lustigt för att tävla ut min extra kokbok som jag snodde av Johanna när hon hade sin boklansering, hehe!
IMG_5797
IMG_5796

Vinna sig lite kokbok kanske?

0
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights