ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Vad sägs om en tävling?!

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM!

Tävling

Det var länge sen jag hade en tävling. Det beror inte på ovilja men sedan GDPR inträdde så kan jag inte längre göra det här i bloggen på samma sätt som förr: då fick ni fylla i uppgifter som förvisso bara jag kunde se, men det var himla behändigt. Nu måste jag be er att maila i så fall vilket är ett jädra meck att gå igenom…

Så. I stället tänker jag styra över er till mitt Instagram. Men jag berättar här vad tävlingen handlar om.

I våras var jag i Paris med Daisy Beauty Magazine. När jag hänger med alla skönhetsjournalister så lär jag mig mycket och jag får en massa tips. De senaste åren har jag hört talas om en hårborste som ska vara The Shit. Den är också världens dyraste.

download
Den är engelsk och ligger runt 1500 kr. Mycket kan jag betala för grejer men 1500 pickadoller … don’t think so.

Tillbaka till Paris. En av dagarna hamnade jag i en butik och fick syn på den där maaagiska borsten. Minns inte nu vad den kostade men den var aningen billigare än hemma. Jag var sekunder ifrån att köpa den, men något hindrade mig. Tänkte inte så mycket mer på det förrän för några veckor sedan.

Då höll Daisy Beauty Magazine en helgkonferens där flera företag inom hud- och hårvård var inbjudna. Bland annat ett som heter Tendenz. Nu ska vi se om jag minns historien korrekt: Tendenz har ett gäng varumärken, bl a HH Simonsen. De pysslar med borstar och värmeverktyg. Lång historia kort: de gjorde ett samarbete med det engelska företaget, som har den magiska borsten. Samarbetet föll inte jätteväl ut och det slutade med att HH Simonsen utvecklade den magiska borsten och gjorde en bättre variant av den. Till en sjundedel av priset! Den ligger på runt 200 kr. Och är alltså much bättre än förlagan.

… och vad är då så speciellt med den? Jag har hyfsat långt hår och är satanaperkele-håröm. Har haft en sån där tingel-tangle-borste … eller vad de nu heter. Ni vet vilken jag menar. 

22APP7G8Q3_5713052003138_back
I tre veckor har jag nu använt mig av HH Simonsens “Wonder brush” och help me God så bra den är!

Wonder Brush är utformad för att ta hand om hår och hårbotten. Den är utformad med HH Simonsens speciella Smartflex-borstpiggar som är otroligt elastiska och skyddar mot både kluvna toppar och slitet hår – samt minimerar smärtsamma borstdrag vid utredning. Borstpiggarnas runda och skonsamma toppar masserar hårbotten och stimulerar blodcirkulationen.

EGENSKAPER:
• Flexibla Superflex-borstpiggar reducerar slitet hår
• Extra stora borstpiggstoppar stimulerar hårbotten
• Den matta, gummibeklädda ytan säkerställer ett bra grepp
• Den 3D-konvexa formen, är designad efter huvudets rundade form
• Dess ergonomiska form gör det möjligt att hålla den på flera olika sätt
• Kan användas både i vått och torrt hår
• Borstkudden är speciellt utformad för maximal mjukhet och flexibilitet
• Handgjorda borstpiggstoppar

Okej, ni hajar. Nu tänker jag tävla ut en Limited Edition. Denna gång i leovariant men jag kommer ha en till och då en annan variant.

IMG_4923
Vill ni vinna? Då får ni gå in på Instagram, hehe!

Orkar ni inte så kan ni köpa den HÄR!

Vad sägs om en tävling?!

22
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.