Explain please

Nu ska vi prata grått hår.

Jag fattar det här med att hårsäcken dör och pigmenten försvinner, eller om det nu var tvärtom.

Jag är grå som fasen på skallen och det räcker ju inte med det, jag har noterat att ögonbrynen börjar växla färg också. Men, härom dagen fick jag århundradets chock och höll på att ramla av toastolen: nu börjar Fiffi bli till åren också! What the fuck liksom.

Men, kan någon förklara för mig varför man inte får gråa hår på benen?

Kan mest troligt vara månadens viktigaste fråga.

 1. Jempa skriver:

  Det är 2019 nu Mona och inte 1989 så fram med vaxet/hyveln o vaxa/raka bort det, ja inte det på huvudet såklart 😂 utan på fi**in.

 2. Fru K skriver:

  Men JA, please explain. Har ju tyvärr sett de vita i den nedre regionen en låång tid. Ska visserligen erkänna att de första vita på huvudet kom för över 20 år sedan. Så det har ju dröjt…. men i alla fall!!!! Maken är inte vit där nere även om mycket annat är vitt. Fy FN vilka gener vi drar till våra kids…

 3. Anne R skriver:

  Pappa var alldeles brun i håret med grått skägg i 20 år. Efter att han fyllde 70 plus fick han också grå tinningar. Jag har inga grå nånstans. Jag som vill bli gråhårig.

  1. Anna skriver:

   Du kan få mina gråa hår. Jag hatar min alptopp högst upp på huvudet. Bara att komma och hämta 😉

 4. Viola skriver:

  Håret blev grått, ögonbrynen har fått gråa hår, ögonfransarna har fått några enstaka gråa – men fiffi….? Här ska speglas när jag kommer hem! 🙂
  P.S Fast kan någon då förklara dom DÄR envisa svarta stråna på hakan som dyker upp, de verkar ju inte tappa färg direkt..D.S

  1. Elin skriver:

   Nä har ingen förklaring har jag men började få häxstrån på hakan redan i 20 årsåldern. På huvet började jag bli grå redan innan 30. Nu snart 40 och har lagt ner att färga håret…längre ner på kroppen är jag fortfarande svarthårig. Fy f*n 😁

 5. Doris skriver:

  Inga på huvudet men chocken när jag märkte att fiffi fått gråa…tur att håret där nere försvinner var 6:e vecka…enough said

  1. Du min härligt galna kusin 😂

   1. Doris skriver:

    Hahahaha, japp det är ju därför vi älskar varandra finaste cuz! 🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..