ANNONS

Hur många lampor har ni?

/

I annonssamarbete med Ellos

För hundra år sedan gick jag en inredningskurs och fick bl a lära mig att belysning är rummets viktigaste detalj. Dessvärre lever jag med en man som på sin höjd kan tänka sig att ha e n lampa tänd i det rum han befinner sig och när han går ut därifrån så släcker han. Sen om jag är kvar eller inte, spelar inte så stor roll. 😂

Själv vill jag ha många lampor. Vår vardagsrum är ganska litet, kanske 30 kvm och jag har sex lampor: två på fönsterbrädan, två golvlampor, en bordslampa och en taklampa. Den senare har jag aldrig tänd men jag tycker om att ha de andra tända. 

IMG_1734
I matrummet har vi bara två; en taklampa och en lampa på fönsterbrädan. 
IMG_1732
Jag har visat er den här lampan förut. Det är egentligen stor korg i metall som jag vänt upp och ned och dragit en kabel igenom.

Det är ju inte jätteofta man byter ut sina lampor, i synnerhet inte nu när vi tänker på miljön, men ibland kanske man ändå måste införskaffa en ny och just nu har Ellos en finfin kampanj. Jag har plockat ut några som jag tycker är superfina. Here we go!

Alve
Min lampa tar ju en del plats so to speak och vill man att det inte ska se så ”tungt” ut så är transparenta lampor perfekt! HÄR
Isac
Jag tycker att fönsterlampor är jättefint men meckigt att få till om man inte har takkontakt. Lucky you som har det. Det finns en hel del att välja emellan, bl a dessa.  HÄR
Owen
Den här gillar jag inte alls men har en kompis som har den och jag fattade inte först att det var samma eftersom den var väldigt fin i verkligheten. HÄR
Tyson
Talibanen tycker att vi ska ha den här som kökslampa men maken hatar allt som är grönt … så det skulle bli jobbig stämning om jag köpte den, haha! Finns i och för sig i svart, men den gröna är finare. HÄR
Holden
Den här är också fin, lagom nätt. HÄR
b
28-åringen behöver en ny lampa i sin hall så jag funderar på om jag ska köpa den här till henne. HÄR

Jag tycker det är betydligt enklare att byta ut bordslampor så här kommer några som föll mig i smaken.

Luis
Den här tycker jag är snygg. Tröttnar aldrig på svart. Den har en mörkblå skärm men den finns med mörkt grön skärm också. HÄR
Mush
En annan svart och stilren lampa, HÄR.
Niko
Den här tycker jag är superfin och lättplacerad, HÄR hittar du den.
b-1
En helt annan stil, men enkel och klassisk. Love it. HÄR

Använd min rabattkod som ger 30% rabatt* på dyraste varan inkl märken (ej möbler).  Koden är giltig t.o.m 30/9 och gäller på ordinarie priser.

Koden är: 405438 

HÄR hittar ni hela utbudet.

16
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00