Att åka till Göteborg

IMG_5223
Ni som följer mig på Instagram vet ju precis vad som hände i går morse.

Jag satte mig på tåget till Göteborg och precis innan det skulle börja åka fick jag för mig att jag skulle bättra på läppstiftet. Tar upp mobilen och drar igång mobilkameran för att kunna spegla mig. Samtidigt böjer jag mig ned i handväskan, som står på golvet, öppnar necessären med en hand, ser inte så bra eftersom bordet framför var lite i vägen, gräver runt lite på känsla, får tag i det samtidigt som jag hör ett surrande ljud.

Först fattar jag inte så jag börjar måla mig. Då inser jag att det surrande ljudet kommer från necessären. Eltandborsten. I normala fall när jag reser så har jag ett speciellt etui för den men precis när jag skulle åka hemifrån kom jag på att jag missat att packa ned tandborsten. Kutar upp i badrummet, greppar tandborste och tandkräm. Trycker ned det i necessären.

Den surrar. Så ända in i helvitti. Folk runt omkring tittar. Tåget har inte börjat åka så det är knäpptyst i vagnen. Surrandet e k a r. Jag har precis insett att det låter som en vibrator. Har fortfarande telefonen i handen och drar igång videoinspelning för jag är säker på att maken inte kommer tro mig när jag ska berätta. 

IMG_5221
Från det att det börjar surra tills jag lyckas hitta den och får stopp på skiten, tar det säkert två minuter. Kunde liksom inte böja mig ner och leta för då hade jag slagit huvudet i bordet. Min tandborste är dessutom en sån däringa avancerad grej så man kan variera hastigheten. Gissa om jag kom åt fel knappar och det började låta ännu konstigare.
img_5230
Kan ju säga att jag inte rörde mig ur fläcken förrän det var dags att kliva av i Göteborg.

 1. Therese skriver:

  Haha, nästan samma sak som hände mig. Jag satt på en tättpackad buss på väv till kvinnojouren jag jobbade på. Denna dag hade jag tagit med lite leksaker som jag skulle ge till barnen. En av de leksakerna var en traktor med batteri som plötsligt startade av sig själv i min ryggsäck. Jag fick panik og utbrast till kvinnan som satt närmast mig ‘oj, det är bara en leksak alltså’.. Kvinnan började fnissa och blev helt röd i ansiktet. Jag fick väldigt bråttom att packa upp traktoren ich demonstativt hålla den upp när jag stängde av dem, så att alla kunde se vad det var för leksak jag pratade om.

 2. Angel skriver:

  Hahahaha. Underbart pinsamt. Råkade ut för något liknande men då var det ingen eltandborste som lät 😉 ! Så du är hyffsat nära i mina krokar nu då? Bor ju några mil norrut ifrån Götet.

 3. Fjäril skriver:

  Vi kan väl konstatera att vi har lite olika storlek på innehållet i necessärer när vi åker någonstans…😱😇

 4. Eva skriver:

  😂😂😂❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..