Stockholms tingsrätt och inkompetensen

Vad är det för jävla domare/nämndemän What ever, som är ansvarig för det här?!

Den/de som är ansvariga för det här: jag hoppas att ni drabbas av … ja, jag ska inte ens säga det högt men satan som jag TÄNKER! Hur fan kan ni sova gott med vetskapen om att så många barn blivit drabbade bara för att ni släppte äcklet fri?

Nu är det dags att göra om lagstiftningen. Fort som fan. Vad är det ni inte förstår ni politiker? Eller är det som vanligt: inga förändringar sker förrän ni själva drabbas?!

80 nya barn. Jag är kräkfärdig.

 1. Nackskott röstar jag på alt. in i fängelset på vanlig avdelning med pedofil intatuerat i pannan

 2. Lotta S skriver:

  Jag tycker, helt ärligt, att man förbrukat att någonsin använda den ” manicken” igen-kastrera dessa sjuka män som våldför sig på andra människor, som gör sååå mkt skada. Rättsväsendet är rätt kasst idag, hur tänker de när de släpper ut folk igen ?!?

  1. Nettan skriver:

   Menar du kastrera så som i vasektomi så hindrar det inte mannen från att våldföra sig på någon igen, det förhindrar bara att mannen kan få barn. Men du kanske menar att göra mannen till en eunuck, dvs bort med hela könsorganet. Det sistnämnda låter rimligt för mannen i detta fall tycker jag.

 3. Anne skriver:

  Jag vet inte ens om jag orkar skriva det jag känner. Han är i mina ögon dömd till att tyna bort ensam i en cell där han plågsamt ska lida resten av sitt liv.
  De skador övergreppen ger är ett livslångt lidande.

  Agera nu Sverige. Gör det idag. Det ska vara kännbara straff.

 4. Eva skriver:

  Så arg och ledsen!😔

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..