ANNONS

Söndagsdans

/

Ni som följer mig på Instagram såg att jag var inne en sväng på soppköket igår. Trubaduren Andreas var där och spelade vilket gjorde att man för stunden glömde bort att det börjar bli kallt på kvällarna nu. Framför allt på nätterna. Jag får ont i magen när jag tänker på att våra gamla ska ut i natten och sova på parkbänkar och i portar. Fifan säger jag.

IMG_5170
Igår hade vi köpt in pizza, vilket uppskattas enormt.
IMG_5164
När soppköket håller till utomhus på söndagarna (vilket det kommer göra tills vi får tillgång till vår lokal senare i vinter) så har vi inga möjligheter att laga maten själva, som vi gör på onsdagarna.
IMG_5166
De får äta precis hur mycket de vill.
IMG_5169
När de går så får dom med sig ett gäng mackor. 
IMG_5162
Ibland önskar jag att ni som läser här inne kunde vara på plats och se glädjen hos våra gamla. Alla vi som är volontärer (jag är ju inte alls med och jobbar så ofta som de andra) är noga med att ge de som vill kramar. De är inte särskilt vana vid att någon tar i dom, eller ger dom en kram. Fysisk närhet är så otroligt viktigt, i synnerhet för dessa utsatta människor.
IMG_5168
Kjelle och Benke  gillar också att kramas!
IMG_5159
Nu när det börjar bli kallt ute så är vi jätteglada över att ha fått ett antal nya skor som har delats ut.
IMG_5158
Ortopediska och sköna. Galet uppskattas.

När vi får tillgång till vår lokal så kommer vi ha helt andra möjligheter att ta emot fysiska gåvor. Det är många som vill skänka saker men vi har ingenstans att förvara det.

Tack förresten för att ni är så givmilda. Alla belopp är varmt välkomna, stora som små.

SWISH

123 435 2480

10
85

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00