Nagelvård och nagelbar

Jag är en sopa på att sköta mina naglar. Gillar att ha nagellack men eftersom jag packar ordrar varje dag så är det ett under om det inte börjar flagna efter en dag. 

IMG_5126
Härom dagen såg jag det här på Instagram. Kicki och Marcel hade stött ihop på Depends nagelbar.
IMG_5117
Tänkte först inte så mycket på det men så kom jag på att det faktiskt är en genial idé. Vet inte om det har funnits länge och jag har aldrig testat det men gjorde det igår. Det finns tydligen för ögonbryn också. Smart när man har ont om tid och kan fixa på lunchrasten. 
IMG_5114
Mina nagelband är sjukt ovårdade. Insåg inte det förrän jag fick se slutresultatet. 😂
IMG_5115
Jag har rätt korta naglar och är fortfarande lite ambivalent när det kommer till färger. Tycker det är snyggare med långa naglar om man ska ha starka färger, men antar att det är en vanesak. 
IMG_5125
Jag körde fegvarianten. Nude. Och extra hållbart med deras LackGel. Gav Maja fria händer. Har tidigare haft problem med att få den här typen av lack att verkligen sitta så det ska bli kul att se hur det går. Funkar det så ska jag börja göra det här regelbundet. 
IMG_5112
Gillar för övrigt Depends lack eftersom det är små flaskor. Jag tröttnar fort och är väldigt ombytlig när det kommer till färger. Plus att Depend är billiga.

Har ni provat det här med nagelbar, eller brynbar? Är jag som vanligt sist på pucken?!

 1. Lotta S skriver:

  Ja det har blivet min last, går var 4-5 vecka och får gelnagalar, sitter bra, förutom då man gräver och fixar i trädgården utan handskar, då kan det bli slitage. Går till salong.

 2. Hahaha nästa gång går vi tillsammans!! ❤️😍😘

 3. Malin skriver:

  Är min drog 💅🏼 går 3-4 veckan och har korta med gelé 😀 ljusa på sommaren och mörka på vintern. Gör mina fötter oxå med gelé.

 4. Malin skriver:

  Min lyx är att gå till salong som gör gelnaglar en gång i månaden. Alltid fina händer och naglarna sitter som berg.
  Man måste inte ha långa klor utan det funkar på korta också. Svårt beroendeframkallande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..