Blligare än så här blir det inte

Det är ju ingen tvekan om att hösten är här och därför har jag rotat fram min guldgruva av jackor. 

22414744-origpic-80ecec
22231068-origpic-1849f2
22414675-origpic-b94a87
22414663-origpic-295bfa

22414630-origpic-d839b0
Världens bästa jacka eftersom den A) värmer B) tunn C) ihopknölningsbar

Jag har flera eftersom jag alltid går all in när jag gillar något. Använder dom till och med på vintern med en poncho över. Jag var hos Jack-Jane härom dagen och då höll hon på med en inventering. ”Jag tömmer lagret och ska köra en megarea på dom här.” 

IMG_5123
Tänkte inte så mycket mer på det, förrän igår, när jag hämtade upp lådan med mina egna jackor. Lätt att jag kan rekommendera er att köpa en, eller två nu när priserna är superlåga.

22414733-origpic-78b3b1
22414734-origpic-ee46f1
Om man har en lång rumpa finns det än längre variant också. Superskön.

Jag messade Jane och frågade om jag kunde dra ut det här i mina kanaler och om hon i så fall kunde göra en specialare just för mina läsare:  klippet ni gör: en jacka som tidigare kostat 1700 kr betalar ni nu 399 kr för! Men, ni måste använda koden MONA

HÄR hittar du dom.

 1. Camilla skriver:

  Typiskt, var för långsam. Hade tänkt be syrran beställa till mig och svägerskan eftersom dom är perfekta för klimatet här, men nu finns det ju knappt några kvar i bra storlekar i dom mörkare (är en värre smutsgris än vilken 3 åring dom helst så jag kan tyvärr inte ha beige)

 2. Carola skriver:

  Slog till på två st…återstår att se om L räcker till.
  Brukar köpa M/L så jag håller tummarna 👍🏽

 3. Hej! Hur långa är jackorna? Räcker längden till när man är 1,77 och drar S eller M? Att det är korta jackor förstår jag :).

  1. Jane skriver:

   Hej Britt-Marie,
   Min dotter är nästan 1,80. Hon har våra kappor i S, något kort i ärm om hon har något tjockare under.

 4. Linnea skriver:

  Å vad det retar mig att jag inte hade tid att gå in på sidan och beställa i helgen när storlek L fanns. Nu när jag äntligen har råd att unna mig en kappa. OM JackJane hittar en i storlek L i sina gömmor så köper jag utan att blinka 🙂

 5. Köpte den blå långa jackan med gulddragkedja och en rosa och militärgrön guiltad jacka för 2-3 år sedan. Bor nästan i min blå på vintern då den är lagom varm om man tillbringar mycket tid i bilen eller på pendeltåget. Mina quiltade jackor är superbra att ha till jeans eller svarta byxor om man skall vara ” lagom” fin när man skall ut på något. Mycket praktiska och användbara jackor som stoppas i sina påsar när man skall ut och resa. Betalade fullt pris när jag köpte dem men de är lika fina nu efter några tvättar så de är värd varje krona. Tack 48-7 för bra kvalitet.🌞👍😍

  1. Jane skriver:

   Tack Kristina, kul att höra från er ”användare” och speciellt kul när ni är nöjda😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..