ANNONS

Ombyte förnöjer

/

Wilmer-Malin är hemma i Belgrad i några dagar och som alltid brukar jag rycka in som superdiskare under lunchen. Nån måste nämligen plocka av från borden och under lunchen har dom många gäster.

IMG_5030
Hade dock lite stressigt innan jag skulle vara på plats så jag fick greppa lite smink i förbifarten och stila till mig i bilen. 
IMG_5035
Har en ny favorit bland foundations men det ska jag skriva om i ett separat inlägg. Köpte en likadan till 28-åringen och hon var helt lyrisk. 
IMG_5039
Är det inte märkligt att man kan tycka att andras arbetsuppgifter är fasen så mycket roligare än sina egna … ibland? Jag ä l s k a r verkligen att plocka disk. Maskinen tar två minuter, sen är det färdigt. In och ut. Torka bord, vara trevlig mot alla glada gäster. Skitkul. 
IMG_5043
Givetvis måste man alltid skriva in sig i en sån här. Annars blir personalen på Skatteverket irro. 
IMG_5041
Det är bara en sak som är lite jobbig när man är på Wilmer. Allt hembakat. Det går ju inte att låta bli. 
IMG_5040
I synnerhet inte när personalen laborerar med recept och bakar världens godaste hallonkakor.
IMG_5042
Man måste ju liksom smaka och godkänna. 
IMG_5047
Jobbade i ett par timmar sen tryckte jag i mig en god lunch och järnet bort till Tove på Nybrokliniken.
IMG_5071
Älsk på att hon har en tv i taket. Nu var jag gudskelov inte där för att laga nåt hål, men när jag kommer vara det så är tv:n en perfekt distraktion.
IMG_5068
Sedan all skit med 28-åringen uppdagades för 5 år sedan så har jag lyckats gnissla ner mina tänder. Med åren har mitt bett förändrats och jag har problem pga det. 
IMG_5059
Tove har funderat lite fram och tillbaka på hur hon ska fixa det på bästa sätt. Det började med en tandställning för ett par år sedan. Invisalign, en genomskinlig tandställning som man tar ut när man äter/borstar tänderna. Den hade jag för att vrida mina tänder rätt samt att få till bettet bra. 
IMG_5063
Lösningen nu är att hon kommer sätta på skalfasader. Nu pratar vi inte á la Hollywood-smile här, utan rent funktionellt. Sen att det på köpet kommer se bra ut, är bara en bonus. Det finns två sätt att göra skalfasader på: den ena (som 99% använder sig av) måste man slipa ner sina tänder på, vilket betyder att man i princip aldrig kan ångra sig. Den andra tekniken innebär att fasaden tillverkas übertunn och ”klistras” på. Sitter for life men tanden behöver inte förstöras med att man slipar ner den. Det är dock inte alla tänder som klarar den här mer avancerade varianten men Tove och teknikern har konstaterat att den metoden fungerar för mig. 
IMG_5069
Jag är s å glad. Har i stort sett slutat att gnissla tänder, vilket inneburit att min ständiga huvudvärk är borta. Har kört hemmablekning, via material från Tove, så nu är mina fula kaffetänder så gott som väck. (Ska berätta mer om det i separat inlägg.) Därmed kan man börja visa tänderna på alla selfies, vilket jag undvikit i flera år.

Helvitti så ytligt men jag mår galet mycket bättre.

Idag fredag. Ska ha ett frukostmöte nu på morgonen med det affiliateföretag som jag jobbar med. Lite senare ska jag ha en långlunch med världens bästa advokat för att bl a prata om höstens rättegång i hovrätten.

I morgon kväll är jag och Tunnelbane-Nettan bjudna på fest med 200 personer. Ett företag som kommer skänka pengar till VidDinSida. Ska berätta mer om det senare. Måste även försöka hinna få ihop en långdejt med en kompis i helgen.

… och så lite dammsugning och städning på det.

2
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00