När man gör bort sig totalt

Ujuj, jag har ju glömt att berätta.

Härom veckan höll jag på att packa ordrar som en gnu här hemma och plötsligt insåg jag att jag skulle vara på ett ställe ett visst klockslag. Greppar telefonen och kastar mig ut ur huset och in i bilen.

Eftersom jag sitter, står, går och rör mig bland lagerhyllorna i källaren när jag packar ordrar, så hade jag hängt min nystrukna tunna byxkjol, som har samma mönster som toppen, över en stol i köket och jobbade bara i toppen. Tanken var att jag skulle ta på mig byxkjolen när jag skulle iväg.

IMG_3809
… som sagt, det var tanken. Kör som en tok, parkerar … och ska PRECIS sätta foten utanför dörren när jag upptäcker att jag har ett par überläckra shape-in-brallor på mig. Slängde snabbt igen bildörren och vände hem.

Alltså, det var bara ren flax att jag råkade titta ner, annars hade jag glatt klivit ur och gått in på mötet. Byxkjolen är dessutom så tunn så det märks knappt att man har den på sig.

Om man nu hade haft det.

 1. Maria skriver:

  Haha… 😂🤣😂🤣😂🤣

  Underbart 💃….eller not 😜

 2. Lina skriver:

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. Eva skriver:

  Läckert😅😂👍

 4. Lena skriver:

  Hur lång tid tar det ungefär när man beställt från webshopen? Beställde i söndags, men har inte fått nåt än..

  1. Hm, det beror helt och hållet på hur snabba PostNord är. Har noterat att de är supersnabba på vissa ställen i landet och snigelsnabba på andra… hojta om det inte har kommit på tisdag! Jag skickar i regel samma dag jag får ordern.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..