ANNONS

När man gör bort sig totalt

/

Ujuj, jag har ju glömt att berätta.

Härom veckan höll jag på att packa ordrar som en gnu här hemma och plötsligt insåg jag att jag skulle vara på ett ställe ett visst klockslag. Greppar telefonen och kastar mig ut ur huset och in i bilen.

Eftersom jag sitter, står, går och rör mig bland lagerhyllorna i källaren när jag packar ordrar, så hade jag hängt min nystrukna tunna byxkjol, som har samma mönster som toppen, över en stol i köket och jobbade bara i toppen. Tanken var att jag skulle ta på mig byxkjolen när jag skulle iväg.

IMG_3809
… som sagt, det var tanken. Kör som en tok, parkerar … och ska PRECIS sätta foten utanför dörren när jag upptäcker att jag har ett par überläckra shape-in-brallor på mig. Slängde snabbt igen bildörren och vände hem.

Alltså, det var bara ren flax att jag råkade titta ner, annars hade jag glatt klivit ur och gått in på mötet. Byxkjolen är dessutom så tunn så det märks knappt att man har den på sig.

Om man nu hade haft det.

10
129

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00